Geopend: restaurant Hudson in Den Haag

Geopend: restaurant Hudson in Den Haag

Hudson in Den Haag is de tiende locatie van de restaurantketen. Het op de Amerikaanse keuken geïnspireerde restaurant is te vinden op de plek waar eerst Barn47 zat, in Den Haag. Eigenaren zijn Alain Reestman en Doina Jonkman de Gier. Bekijk foto’s van het nieuwe bedrijf onder dit bericht.

Foto’s: Crave Collective

Hudson in Den Haag: New Yorkse look

De hoge plafonds, grote stalen ramen en bakstenen muren geven de zaak een urban en stoere, maar ook New Yorkse look. Door de verschillende hoogtes voelt het restaurant bovendien groots aan, al zorgen de verschillende zitgedeeltes met robuuste chesterfields wel voor intieme plekjes. Centraal in de zaak staat een enorme bar met een torenhoge drankenkast. Midden in de zaak staat een grote trap die toegang geeft tot de vide, die uitzicht geeft over de hele zaak. Vanuit hier kun je direct door naar het clubgedeelte. Dit is een ruimte waar gasten zich in een Amerikaanse speakeasy cocktailbar wanen en kunnen genieten van cocktails en jazzbeats.

 

Hudson

Hudson in Den Haag: het menu

In de Beer Bible vinden gasten tientallen verschillende speciaalbieren. Ook worden er biertastings georganiseerd door het restaurant. Op de menukaart staan vooral Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, BBQ Taco, Ranch SaladBowl, Steaks, Chili sin Carne en de sappige Hudson Burgers. Voor kinderen is er een aparte playroom in het restaurant.

Het eerste Hudson restaurant opende de deuren in 2009 in het Haagse Statenkwartier. In deze vestiging zijn het interieur en de stijl geïnspireerd is op de urban vibe van New York. Inmiddels is de keten te vinden in onder andere Zoetermeer, Leiden, Almere en Rotterdam. Eigenaren zijn Alain Reestman en Doina Jonkman de Gier.

Hudson Den Haag Hudson Den Haag
Hudson Den Haag Hudson Den Haag
Hudson Den Haag DSC03072-1
Hudson Den Haag Interieur (5)_3-1
Artikel delen