Restaurant Ovum in Grave opent 12 augustus

Restaurant Ovum in Grave opent 12 augustus

Restaurant Ovum opent 12 augustus in Grave, bij Nijmegen. In de keuken staat Sebastiaan Follong, die eerder werkzaam was bij o.a. van De Leest*** en winnaar werd van het NK Jonge Koks 2020, Het restaurant is te vinden in Nidum. Dit is een verzamelplek voor merken en bedrijven in lifestyle, wonen en gastronomie en opent later deze zomer. Er komt ook nog een boetiekhotel in.

Restaurant Ovum

Het nog te openen verzamelgebouw Nidum krijgt een eigen restaurant: Ovum. Gasten kunnen hier genieten van een lunch, diner en een borrel. In Ovum zijn ook ruimtes te huur voor feesten en partijen, waaronder de monumentale kapel die een unieke locatie vormt voor private dining, zakenlunches of een intieme productpresentatie. Ovum opent de deuren op 12 augustus.

Horecapartners in Nidum

In Nidum zijn ook enkele horecagerelateerde partners gevestigd, zoals AEQUINOX (professionele koffiesystemen), SMIT&DORLAS (koffieleverancier) en Nidum Wines (wijninkoper). AEQUINOX en SMIT&DORLAS bundelen samen hun krachten en verzorgen de koffie in het restaurant. In Ovum wordt ook samengewerkt met OFYR en Schmidt Zeevis.

restaurant ovum in Nidum

Nidum. Latijn voor ‘nest’

Ondernemende creatives en creatieve ondernemers komen samen in Nidum: de nieuwe broedplaats voor inspiratie. Geheel volgens de visie van Aard Keijser en Lonneke van der Weyden (Keijser&Co). Oktober is in Nidum de woonmaand en zal gekenmerkt worden door inspiratiesessies, workshops en masterclasses. Kunstenaar Micky Hoogendijk trapt af met de opening van haar expositie.
De ligging aan de stadswallen, de tuin, kapel en alle faciliteiten van Ovum maken Nidum ook geschikt voor events. Zoals netwerkbijeenkomsten, lezingen en (product)presentaties. De eerste huwelijken voor het voorjaar 2022 staan al gepland.

Artikel delen