Horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse

Restaurant ROAM

Horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse

Horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opende in het Carlton Hotel Spijkenisse. Het nieuwe horecaconcept is zowel open voor hotelgasten als voor gasten van buitenaf.  "Het is werelds met een twist."

Horeca-concept ROAM & Desert Inn Pub opende in Carlton Hotel Spijkenisse en dit werd groots gevierd. De stad gelegen op het eiland Voorne-Putten is de overgangszone tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam staat bij Carlton Oasis een vrouw aan het roer, namelijk general manager Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen. 

'Het restaurant is werelds met een twist'

Over Restaurant ROAM

“Werelds met een twist”, zo beschrijft de general manager restaurant ROAM. De focus ligt op toegankelijke, lokale en seizoensgebonden gerechten. Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. De inrichting van het restaurant, met 140 zitplaatsen, is geïnspireerd op de groene regio van Voorne-Putten met haar zandstranden, bossen en open velden. Ook is er een subtiele verwijzing naar de industriële omgeving en de kenmerkende 'rook' van Rotterdam en de Botlek. ROAM verwelkomt hotelgasten, maar ook gasten van buitenaf.

ROAM-Desert Pub Inn-Carlton-Spijkenisse-3

Over Desert Inn Pub

De Desert Inn Pub is een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving. Van borrelende locals tot hotelgasten: de pub is open voor iedereen. Of je nu de show steelt in je eigen karaoke-booth, volledig opgaat in electric shuffle of teruggaat naar de oldskool Monopoly-tijd, bij de Desert Inn Pub kan het allemaal.

ROAM-Desert Pub Inn-Carlton-Spijkenisse-4
ROAM-Desert Pub Inn-Carlton-Spijkenisse-5 ROAM-Desert Pub Inn-Carlton-Spijkenisse-2
Artikel delen