Urban sushi-restaurant Sushi San geopend in Zeist

Urban sushi-restaurant Sushi San geopend in Zeist

Vanaf deze week is het nieuwe urban sushi-restaurant Sushi San in Zeist van eigenaar Nyls Wang geopend. De zaak is ingericht met een combinatie van modern design en traditionele Japanse elementen. Het restaurant heeft een all-you-can-dine concept waarbij de bediening wordt ondersteund door robots. Bekijk de foto's van het interieur en de gerechten van Sushi San Zeist onderaan dit bericht.

Japanse horecahotspot

Zeist heeft er een nieuwe horecahotspot bij: Sushi San aan de Panweg. Eigenaar Nyls Wang kijkt uit naar de opening van zijn zaak. “Zeist is een mooie gemeente en ik wil gasten hier heel graag kennis laten maken met ons moderne all you can dine sushi restaurant. Bij ons kunnen gasten onbeperkt en betaalbaar genieten van een eigentijdse Japanse keuken, en staat tegelijkertijd service en kwaliteit hoog in het vaandel.” Bij Sushi San kunnen gasten voor een vaste prijs per gast genieten van een originele en moderne vorm van all-you-can-eat. De gasten mogen in verschillende rondes maximaal vier gerechtjes bestellen. Het aantal rondes is afhankelijk van het no spillingsbeleid.

Sushi San 1

Interieur Sushi San

Het restaurant is ingericht met natuurlijke materialen zoals eikenhout, natuursteen en veel glas. Ook werkten de interieurontwerpers van Horeca Sfeermakers met strakke vormen en een moderne stijl. De urban sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van grote hangplanten en bomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de intieme sfeer in Sushi San wordt gewaarborgd. Zo valt het nauwelijks op dat deze zaak wel 275 gasten binnen en 90 gasten buiten kan verwelkomen.

Sushi San Sushi San

 

Robots in de bediening

Eigenaar Nyls Wang heeft iets extra's toegevoegd aan de restaurantbeleving. Ze zijn één van de eerste zaken in Nederland die hun bediening laat ondersteunen door robots. Wang zegt hierover: “De robots zullen niet onze medewerkers gaan vervangen maar juist ondersteunen zodat onze medewerkers extra service en aandacht aan de gasten kunnen geven.” De robots krijgen een eigen persoonlijke naam en vormen zo onderdeel van het Sushi San-team.

Sushi San Robot

Signature dishes en klassiekers

De nieuwe sushi chef van Sushi San is Nam Yue. Zijn liefde voor kwalitatieve producten en verse ingrediënten zijn terug te zien de gerechten. Zo wordt er gewerkt met wagyu beef, truffel en kwalitatief hoogstaande sashimi. Dit rauwe visgerecht, bereidt met frisse smaken en verse kruiden, is één van de specialiteiten van de chef. Hierover zegt hij: “Ik houd van ingrediënten als yuzu en lime. Met frisse zuren kun je de smaken van de gerechten omhoog brengen. Dat kan bijvoorbeeld erg goed bij zalm, zeebaars en sint-jakobsschelpen. Daarnaast houd ik erg van gegrild vlees, zoals ossenhaas qubes met sake-sojasaus van de teppanyaki. Of mijn favoriet; beef tataki met een yuzu ponzu saus.”

Voor visliefhebbers zijn er verschillende creaties, zoals geflambeerde zeebaars met een crème van uien, avocado en komkommer. Naast deze gerechten, vind je ook klassiekers op de kaart, zoals de California roll, spicy crispy ebi roll, hotbowls en spicy prawns. De drankenkaart bevat zowel klassiekers als nieuwe producten. Zo is er keuze uit cocktails, Japanse speciaalbieren en streekbieren en Japanse whisky’s.

Sushi San Sushi San
Sushi San Sushi San
Artikel delen