Restaurant The Harbour Club in Eindhoven geopend

The Harbour Club in Eindhoven

Restaurant The Harbour Club in Eindhoven geopend

The Harbour Club heeft een nieuw restaurant in een monumentale boerderij aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Eigenaren zijn Joost Verhoeven en Richard van Leeuwen. Bekijk meer foto's van de zaak onder dit bericht.

Architect Paul Sloven van Sloven Architectuur. “Het was een kunst om de monumentale waarde in ere te houden, maar er wel wat aan toe te voegen. Aan de parkzijde is een strakke en minimalistische serre. Dat geeft een spannend contrast met de oude boerderij.” 

'Het karakter van de oude boerderij komt mooi naar voren'

Mede-eigenaar Joost Verhoeven: “Het karakter van de oude boerderij komt mooi naar voren. Het interieur heeft ook een eigen stijl, met cognac-kleurige bankjes en de kunst van Selwyn Senatori. Het restaurant heeft een grote klimaatgekoelde wijnkast en er hangen levensgrote goudkleurige haaien in de nok van het dak. In het aquarium zwemmen de schaaldieren die op het menu staan.” De detail-, tafel- en showverlichting en het gebruik van lichte en donkere verlichting zorgen voor extra sfeer.

HarbourClub_Eindhoven_2022_NicoAlsemgeest_0161

Na The Harbour Club Theater (Amsterdam), The Harbour Club Amsterdam Oost en Den Haag is dit de vierde vestiging van Verhoeven en Richard van Leeuwen.

Ontwerp Licht- en geluidsplan en montage: dEP de Sfeerontwerpers

Artikel delen