Restaurant Vooges aan 't IJ in Amsterdam geopend

Restaurant Vooges in Amsterdam

Restaurant Vooges aan 't IJ in Amsterdam geopend

Op de plek waar voorheen Meneer Nieges zat, aan 't IJ in Amsterdam, zit sinds 5 september restaurant Vooges aan 't IJ. Eigenaren zijn Rolf en Mischa Vooges, die dit samen met hun zoons Daan en Tim doen. De twee zijn geen onbekenden in de horeca: eerder zetten ze Vooges-vestigingen op in Amsterdam, Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal.

Nieuwe hotspot

Vooges werd oorspronkelijk opgericht door Rolf en Mischa Vooges, bekend om hun Vooges restaurant in de Utrechtsestraat waar ze ooit in 1999 begonnen. Na hun vertrek naar Zandvoort, waar ze Vooges Strand openden en andere zaken in de omgeving Haarlem, keren ze nu terug naar Amsterdam met Vooges aan 't IJ. Samen met zoons Tim en Daan willen ze een nieuwe hotspot in Amsterdam creëren, met een groot terras waar gasten kunnen genieten van de nazomerse vibes van Amsterdam.

*Tekst gaat verder onder de foto

Terras_Restaurant_Vooges_Amsterdam
Terras restaurant Vooges in Amsterdam

"We zijn ontzettend enthousiast om Vooges aan 't IJ te openen", aldus Tim en Daan. "Met deze unieke locatie aan het water en ons menu hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het culinaire aanbod in Amsterdam". Vooges aan 't IJ opende op 5 september de deuren en biedt gasten de gelegenheid om te 'hangen' bij het IJ terwijl ze genieten van een hapje en een drankje.

Gerecht_Restaurant_Vooges_Amsterdam T_IJ_Restaurant_Vooges
Artikel delen