Rijksmonument Grand Theatre in Breda omgedoopt tot 'Theatre of Flavour' met The Streetfood Club

The Streetfood Club

Rijksmonument Grand Theatre in Breda omgedoopt tot 'Theatre of Flavour' met The Streetfood Club

Na The Streetfood Club in Utrecht is nu ook een tweede vestiging van het restaurant in Breda geopend. Vanaf juli is het Grand Theatre Breda omgedoopt tot ‘Theatre of Flavour’. Bekijk onderaan de foto's van het uitbundig gekleurde, nieuwe restaurant. 

Foto's: Victor van Leeuwen

The Streetfood Club
Eigenaren Wes Schreutelkamp, Joost Bergsteijn, Wichert van Rijn en Sippien Baarsma openden de afgelopen jaren tal van restaurants in Utrecht (o.a. The Rum Club en Carmel Market) - stuk voor stuk trendy plekken met veel reuring, uitbundige decors, snelle service en Instagrammable hoekjes – en begeven zich nu ook buiten de Domstad.
 
In het Bredase rijksmonument staat, in wat voorheen de theaterzaal was, nu een grote bar met cocktailstations en een dj-booth. Er zijn twee balkons waar gasten op kunnen dineren en een goed uitzicht hebben op de zaal. De eerste verdieping van het theater kan worden gebruikt als vergader-, walking dinner- of trouwlocatie. Verder heeft de binnenplaats voor de entree een groot terras. De inrichting is uitbundig, uitgesproken en kleurrijk te noemen: van metershoge palmen tot kroonluchters en muurschilderingen. De menukaart bevat vooral gerechten uit de Latijns-Amerikaanse en Aziatische keuken.
The Streetfood Club1-1 The Streetfood Club2-1
The Streetfoodclub Breda-1 The Streetfood Club4-2
The Streetfood Club3 The Streetfood Club5-1
Artikel delen