Ron Blaauw breidt bezorg-aanbod uit

Ron Blaauw breidt bezorg-aanbod uit

De delivery-rijsttafel van Ron Blaauw is sinds de introductie in de eerste lockdown een grote bezorghit. Hij lag afgelopen dagen zelfs als test in de Albert Heijn op het Amsterdamse Gelderlandplein. Een aantal vragen over deze box aan Niels Leijssenaar, hospitality manager bij Ron Blaauw.

ron blaauwKun je iets vertellen over jullie bezorgservice?

"De Indonesische rijsttafel hebben wij tijdens de eerste lockdown van begin dit jaar geïntroduceerd. Voor de tweede lockdown waar we ons momenteel in bevinden vonden wij dat we Ron Gastrobar At Home moesten door ontwikkelen. Zo hebben we momenteel niet alleen de rijsttafel, maar ook drie varianten nasi rames: vlees, vis en helemaal vegetarisch."

"Daarnaast hebben we de bereidingswijze nog eenvoudiger gemaakt en de verpakking milieuvriendelijker. Ook is het nu mogelijk om in heel Nederland Ron Gastrobar At Home thuis te laten bezorgen. Hier zijn we natuurlijk super blij mee en trots op. Nu is het voor iedereen mogelijk om het restaurantgevoel van Ron Gastrobar in huis te halen. Ten slotte hebben we een nieuwe box met Rons beroemde boneless spareribs geïntroduceerd en voor de feestdagen zal er een golden edition box komen."

Hoe succesvol is de verkoop van de boxen?

"We zijn zeker niet ontevreden met de verkoop van de rijsttafels. Dat wisselt natuurlijk per week. We merken wel dat de vraag naar de boxen gestegen is door de toevoeging van de nasi rames boxen en omdat we thuis bezorgen. Daarbij is de box ook geschikt om cadeau te doen aan bijvoorbeeld zakenrelaties of medewerkers. Een kerstpakket, eindejaarsgeschenk of om wat voor reden dan ook, hij kan ook gepersonaliseerd worden."

Vanuit welke locatie maken jullie de boxen?

"Wij hebben sinds kort een kookstudio in Diemen: Ron Blaauw Central Station. Hier vinden normaal gesproken allerlei evenementen plaats. Denk aan kookworkshops, bedrijfsuitjes en vergaderingen. Ook is dit de thuisbasis voor het Ron Blaauw College. Aangezien al deze evenementen helaas niet door mogen gaan en de ruimte ook geschikt is hebben we van Ron Blaauw Central Station onze productie ruimte gemaakt."

Artikel delen