Rotterdam kijkt uit naar nieuwe eventlocatie The Rooftop at GHG

Rooftop at GHG

Rotterdam kijkt uit naar nieuwe eventlocatie The Rooftop at GHG

Het Groot Handelsgebouw (GHG) in Rotterdam kondigt een nieuwe fase aan dit voorjaar. In samenwerking met evenementenorganisatie Révolt wordt het dak getransformeerd tot een horeca- en evenementenlocatie: The Rooftop at GHG. 

Nieuw leven in het Groot Handelsgebouw

Vastgoedbedrijf Jamestown, eigenaar van het Groot Handelsgebouw, zet zich in voor de verdere activatie van het Rotterdamse icoon voor bedrijven en publiek: “Wij streven ernaar om de erfenis van het Groot Handelsgebouw voort te zetten voor een nieuwe generatie met site-activaties en programmering die passen bij de rijke geschiedenis van het gebouw, terwijl het ook de huurders en omliggende gemeenschap bedient", zegt Thomas Sandlin, hoofd asset management, Europa bij Jamestown.

'We willen de erfenis van het GHG voortzetten'

De diverse binnenruimtes hebben vrij indeelbare zalen variërend van 120, 500 en 700 m2. De terrassen heb een grootte van 40 tot 200 m2. The Rooftop at GHG kan worden getransformeerd naar elk type evenementenruimte. 

*Tekst gaat verder onder de foto.
Rooftop-at-GHG-3 Rooftop-at-GHG-2

Rol van Révolt

Révolt is een Rotterdamse evenementenorganisatie die zich richt op het creëren van belevingen op aansprekende locaties. "Rotterdam bruist van creativiteit en energie: die dynamiek verdient een mooie locatie. Met The Rooftop at GHG creëren we een unieke evenementenlocatie die past bij de ambitie van de stad. Een inspirerende plek waar Rotterdammers en bezoekers samenkomen, nieuwe ideeën ontplooien en onvergetelijke momenten beleven. Met een adembenemend uitzicht over de stad als decor, wordt The Rooftop at GHG dé hotspot voor spraakmakende evenemente", zegt Aziz Yagoub, oprichter Révolt.

Over de locatie

De centrale locatie pal naast het Centraal Station, maakt The Rooftop at GHG toegankelijk voor zowel nationale als internationale bezoekers. Daarnaast is er veel parkeergelegenheid met nabijgelegen hotels en restaurants. Vanaf mei dit jaar start The Rooftop at GHG zijn eerste evenementen.

Artikel delen