[Foto's] Seoul Sista in Rotterdam

[Foto's] Seoul Sista in Rotterdam

Eind vorig jaar opende horecaondernemer Wing Li, bekend van o.a. vijf vestigingen van YoYo Fresh Tea Bar in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, de deuren van Seoul Sista in Rotterdam. Bekijk foto's van het interieur én van de gerechten onder dit bericht.

In het moderne all you can eat-restaurant kunnen gasten zelf Koreaanse gerechten bereiden op ingebouwde barbecues, maar kunnen zij ook Koreaanse gerechten van de kaart bestellen. Vanzelfsprekend sluit het interieur nauw aan op deze Aziatische regio.

​Roze en donkergroen
Eigenaar Li: “De meeste Aziatische restaurants hebben als basiskleuren zwart en rood en zijn afgewerkt met blank hout. Ik heb juist gekozen voor een andere insteek met veel roze en donkergroene kleuren en het gebruik van koper en staal."

Enorme muurschildering
Hij vervolgt: "Daarnaast maakte de Zuid-Koreaan Chris Changyang Shim een enorme muurschildering van een Afrikaanse vrouw in Koreaanse klederdracht. Hiermee pleit hij voor meer tolerantie in de wereld. Samenvattend: onze ambiance is urban, crazy, sexy en cool!” SeoulSista.nl  

Design: Marc Engelen Interieur Vormgeving en Dutch Branding
 

Artikel delen