Sergio Herman verkoopt The Jane ** Antwerpen

Sergio Herman verkoopt The Jane ** Antwerpen

Het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen werd 7 jaar geleden geopend door Checfkok Sergio Herman en zijn business partner Nick Brill. Sergio Herman neemt afscheid van het Michelinsterren restaurant en verkoopt zijn aandelen aan zijn zakenpartner. Nick Brill gaat hiermee op eigen voet verder.

The Jane in Antwerpen

Het Tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen is al jaren een begrip en één van de vier restaurants onder leiding van Sergio Herman. Zijn zakenpartner Nick Brill is ooit begonnen als kok in restaurant Oud Sluis in Nederland toentertijd eigendom van Sergio Hermans, waarna zij samen in 2014 The Jane openden. The Jane is goed voor twee Michelinsterren, lid van Les Grandes Tables du Monde en scoorde 18 op 20 bij Gault&Millau.

Al enige tijd is Sergio Hermans niet meer aanwezig in de zaak en ligt het reilen en zeilen in de handen van Nick Brill. Hij kijkt er dan ook naar uit om The Jane verder te dragen en culinair verder te kunnen ontwikkelen.

Goed gevoel aan overgehouden

Sergio Herman kijkt met een goed gevoel terug op de periode in Antwerpen, maar wil zich nu voornamelijk gaan richten op de internationale groei van zijn bedrijf.

Nick Brill aan het roer

Nick Brill wil graag met deze overname verder zijn eigen draai gaan geven aan het tweesterrenrestaurant The Jane. Hij heeft ondanks de tegenslagen van afgelopen jaar met de impact van COVID-19 goede moed en wil met de overname zijn eigen verhaal verder voortzetten. De focus ligt hierbij op het culinaire aspect en het herstellen van de achterstand die in 2020 is opgelopen.

Sergio Herman

Sergio Herman begon zijn carrière in het restaurant Oud Sluis van zijn vader in Sluis, welke hij later overnam. Hij heeft daar in totaal 25 jaar gewerkt waarna hij in 2013 de deuren sloot. The Jane is één van de vier restaurants waar Sergio Herman eigenaar van was. Naast zijn werk als chef-kok en ondernemer heeft hij ook meerdere kookboeken uitgebracht.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen