Silver Beachclub opent binnenkort in leegstaand strandpaviljoen Scheveningen

Silver Beachclub in Scheveningen

Silver Beachclub opent binnenkort in leegstaand strandpaviljoen Scheveningen

Het futuristische, witte paviljoen aan de boulevard van Scheveningen, opgeleverd in 2019 en sindsdien leegstaand, krijgt een nieuwe bestemming. In juli opent hier aanvankelijk op de begane grond pop-up restaurant Silver Beachclub. Het doel is om in 2025 ook de bovenverdieping te betrekken en definitief van start te gaan. De eigenaren zijn Martijn Remmelzwaal en Ralph Burger, organisator van de ‘Nooit meer naar huis’-feesten. 

 

Over Silver Beachclub

Het restaurant van Silver Beachclub richt zich op fine dining, met gerechten die geïnspireerd zijn op de moderne Franse keuken. Bob Burger, de vader van Ralph Burger en eigenaar en chef-kok van het gerenommeerde restaurant Andermans Keuken aan de Frederikstraat, zal een vergelijkbare eetervaring naar Scheveningen brengen. De club organiseert diverse evenementen, waaronder try-outs en zendt sportwedstrijden uit, zoals het EK voetbal, de Olympische Spelen en Formule 1-races. Daarnaast zijn er faciliteiten voor private dining en zakelijke diners. Silver Beachclub wordt naar verwachting op 1 juli geopend en zal in ieder geval open zijn tot oktober 2024. 

Beruchte locatie

Aanvankelijk was het de bedoeling dat het paviljoen het Hard Rock Café zou huisvesten, maar dit plan werd uiteindelijk niet uitgevoerd. Hierna zou op deze locatie club en restaurant Soulsistah Beach openen. Ook deze plannen kwamen niet tot stand, omdat de beachclub failliet ging.

Artikel delen