Skybar Izzy opent 2 oktober haar deuren op de bovenste verdieping van Van der Valk Hotel Eindhoven-Best. Gasten kunnen er terecht voor een combinatie van gastronomie, dranken en uitzicht over de stad.
De keuken van Izzy staat onder leiding van chef Roberta Russo, afkomstig uit Italië en eerder werkzaam bij La Dolce Vita. Russo richt zich op gerechten met “pure, authentieke smaken met een eigentijdse twist”, waaronder spaghetti arrabbiata, filetto met groenepepersaus, pasta met verse truffel en affogato. De wijnkaart bevat een selectie van Italiaanse en internationale wijnen.
*Tekst gaat verder onder de foto's.
De bar wordt gerund door Raul Bota en Annelise Leona Mario. Bota heeft ervaring bij Paradiso in Barcelona, terwijl Mario werkzaam was bij onder andere Sonora in Amsterdam. De cocktailkaart omvat onder meer de Negroni, Bellini en Basil Smash.
De dagelijkse leiding op de vloer is in handen van restaurantmanagers Isa Brandsma en Jean Paul Schiffer, met werkervaring bij o.a. Trattoria Sophia in Schagen en Babette en Le Cozy in Eindhoven. Zij richten zich op toegankelijke gastvrijheid en wijnadvies op maat.
Izzy is geopend van donderdag tot en met zondag. Overdag is de locatie toegankelijk voor lunch of borrel, terwijl de avonduren zijn gericht op een uitgebreide ervaring met muziek. Op vrijdag- en zaterdagavond is er livemuziek of een DJ-programmering.