Smelt Westerpark in Amsterdam sluit, maar breidt ergens anders uit

Smelt in Amsterdsm

Smelt Westerpark in Amsterdam sluit, maar breidt ergens anders uit

Na vijf winters gesmolten kaas sluit Smelt definitief de deuren van de pop-uplocatie in het Westerpark, Amsterdam. Tegelijkertijd breidt het restaurant uit: de zaak in de Runstraat verdubbelt in grootte en heropent op 16 oktober. Ook komt er een nieuwe zaak in Breda, die op 1 november opent.

“Het voelt een beetje als afscheid nemen, maar we krijgen er iets moois voor terug. Iedereen heeft hier fantastische avonden beleefd, maar de tijd van pop-ups is nu voorbij. We gaan verder groeien", laten de eigenaars weten.

'We gaan verder groeien'

Die groei vindt plaats in de Runstraat, waar Smelt haar vaste restaurant heeft. De zaak wordt dit najaar twee keer zo groot en krijgt een eigen private diningruimte, waar ook tastings en groepsdiners georganiseerd gaan worden. Vanaf 16 oktober is het restaurant officieel uitgebreid. Goed nieuws voor iedereen die al eens tevergeefs probeerde te reserveren. Dat betekent nog meer gezelligheid, en natuurlijk: heel veel kaas.

*Tekst gaat verder onder de foto's.
Smelt-in-Amsterdam (2) Smelt-in-Amsterdam (5)

Nieuwe locatie in Breda

Daarnaast opent Smelt volgende maand de deuren van een nieuwe locatie in Breda. Nadat het team eerder succesvol neerstreek in de bourgondische hoofdstad Den Bosch, is nu de Parel van het Zuiden aan de beurt. Zoals gebruikelijk bij Smelt wordt een oude, karakteristieke kroeg omgetoverd tot sfeervol restaurant. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de deuren te openen. Net op tijd voor het kaasfondueseizoen.

Smelt-in-Amsterdam (1) Smelt-in-Amsterdam (6)
Artikel delen