Stadsoase van Insight Beach bij strnd Breda

Stadsoase van Insight Beach bij strnd Breda

Na het succes van de opzienbarende pop-up locatie in Eindhoven vorig jaar, verhuist Insight Beach voor het komende zomerseizoen naar STRND in Breda. Zodra de terrassen weer opengaan, kunnen gasten er de hele zomer komen chillen, zwemmen, eten en drinken. Voor een echte beach experience in de stad, natuurlijk geheel coronaproof.

Staycation STRND in Breda

Op het terrein van STRND in Breda is het straks goed vertoeven bij de uniek ingerichte stadsoase van Insight Beach. Ondernemers Robert Pietersen, Jeroen van Schie (Insight Events), Sipke Schrijnen en Marijn van Dijke (STRND) hebben de handen ineengeslagen om de meest relaxte zomer in eigen land te bezorgen. Na het succes van vorig jaar bouwen zij deze zomer hun unieke pop-up concept nog een stukje verder uit.

strnd breda en insight beach

Aan de waterkant

Naast het speciaal gebouwde zwembad kunnen gasten lekker ontspannen op een comfortabel loungebed, een cabana of onderuit zakken in het bubbelende water van een luxe VIP-jacuzzi. Tijdens het zonnen genieten van Aziatische hapjes van top-chef Pascal Ariëns, frisse cocktails en beats van de beste dj’s.

Via de website kunnen een loungebed of cabana voor twee personen worden gereserveerd (met of zonder jacuzzi).

Programma en boekingen

Bohemian chique vakantie vieren met zon, vrijheid, lekkere beats en een dagelijks verrassend programma, een strandbeleving in de stad. Nederlandse top dj’s zorgen voor zomerse achtergrondtunes. Ook voor ontspannende yogasessies en hippe modeshows kunnen gasten terecht.

Via de website kunnen reserveringen worden gemaakt voor een borrel of een barbecue met je collega’s, of voor een feestje met vrienden.

* De regels van het RIVM worden strikt nageleefd. Alle (bijzet)tafels en strandbedden staan op het terras 1,5 meter uit elkaar. Binnen is er geen toegang voor publiek. De toiletten, kleed- en doucheruimtes worden regelmatig gecheckt en zorgvuldig schoongehouden.

Over STRND

STRND is een spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag de beste service samengaat met relaxte vibes. STRND is een mix van industrieel en zakelijk, outdoor en indoor, en met het gevoel van een dagje naar zee.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen