[Geopend] Starbucks Reserve Roastery in NY

[Geopend] Starbucks Reserve Roastery in NY

Zoekt u inspiratie op het gebied van koffie en bent u binnenkort in New York? Sla dan de gloednieuwe Starbucks Reserve Roastery in het Meatpacking District in New York zeker niet over. Bekijk de prachtige beelden ervan onder dit bericht.

In de designtempel van ruim 2.000 vierkante meter (!) is plek voor 600 gasten en hij bestaat uit diverse onderdelen. Zo wordt er natuurlijk koffie gebrand door de ‘Starbucks Master Roasters’ en zijn er 2 bars op verschillende verdiepingen gesitueerd waar koffie op allerlei manieren wordt bereid.

Koffie- en theecocktails
Daarnaast is er de Arriviamo Bar, die is geïnspireerd op de Italiaanse aperitivo-traditie. De bekende mixologist Julia Momose stelde een kaart met koffie- en theecocktails samen. Een daarvan is de Nocino Notte van koud gebrouwen koffie, gin en zwart truffelzout, maar gasten kunnen er ook bier, wijn en ‘gewone’ cocktails bestellen.

Vierde Roastery
Ten slotte zijn er overal zitplekken en ‘shop corners’ en is er de bekende bakkerij Princi gevestigd. Het is na Seattle, Shanghai en Milaan de vierde Roastery van Starbucks en later dit jaar komen er nog vestigingen in Tokio en Chicago.

 

Artikel delen