[Fotoalbum] Delfins Beach Resort op Bonaire

[Fotoalbum] Delfins Beach Resort op Bonaire

Een bijzonder nieuw bedrijf op Bonaire: Delfins Beach Resort. Het bestaat uit restaurant Brass Boer, dat wordt geëxploiteerd door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije*** in Zwolle, en 84 appartementen. Bekijk de foto's van het resort onder dit bericht.

Kaja Interieurs werd ingeschakeld voor de inrichting van het hele project. Marc Schwarte van Kaja Interieurs: “Bouwen op Bonaire, waar grondstoffen niet voor handen zijn en sprake is van een tropisch zeeklimaat, vraagt om een specifieke aanpak. Duurzaam materiaalgebruik en klimaatgerichte toepassingen zijn bijvoorbeeld heel erg belangrijk.” Opvallende elementen in het design van Delfins Beach Resort zijn de frontoffice van lavasteen en het 350 vierkante meter grote meandervormige zwembad. De vriendelijke kleurtinten en tropisch botanische elementen zorgen voor een subtropisch tintje.

Johan Cruijff
Over Brass Boer zegt Schwarte: “Het restaurant heeft een buitenkeuken waar chefs koken op natuursteen en een direct aan zee gelegen terras met beachbar en foodtruck. Speciaal is tafelnummer 14, een eerbetoon aan Johan Cruijff. Een deel van de omzet die aan deze tafel wordt gemaakt, gaat naar de Johan Cruijff Foundation.” BrassBoer.com en Delfins.com

Inrichting: Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukens

Artikel delen