Moshik in Amsterdam

Moshik in Amsterdam

Het met twee sterren bekroonde restaurant &samhoud places in Amsterdam gaat sinds kort verder onder de naam &moshik. Deze nieuwe naam, die refereert aan chef-kok Moshik Roth, ging gepaard met een restyling van het interieur. 

 

Marijn J. Korver, creatief directeur bij het overkoepelende bedrijf &samhoud, is verantwoordelijk voor de nieuwe uitstraling. “De setting is intiemer dan voorheen, omdat we meerdere ruimtes hebben gecreëerd. Het nieuwe interieur is extravagant, fris en kosmopolitisch, met een touch of bling."

Alice in Wonderland
Opvallend zijn volgens Korver de twee aquaria met zwemmende kwallen erin, het driedelige kunstwerk van de vis en het ‘Alice in Wonderland-kleurgebruik’ in het restaurant. “De kleuren laten zien wat Moshik in de keuken doet. Groen staat bijvoorbeeld voor producten uit de natuur waarmee hij kookt en magenta voor het koken met veel contrast in smaak – de contrastkleur van groen is magenta. Contrast is overigens ook meegenomen in het meubilair: rond versus vierkant.” Moshikrestaurant.com

Artikel delen