[Foto's] Restyling De Lindehof** in Nuenen

[Foto's] Restyling De Lindehof** in Nuenen

Het interieur van restaurant De Lindehof** in Nuenen van Soenil Bahadoer is na een verbouwing van drie weken in een nieuw jasje gestoken. Bekijk de foto's van Patrick Meis (interieur) en Tony Perez (gerechten)​ onder dit bericht.

Eigenaar en chefkok Soenil Bahadoer: “De zwarte marmeren achterwand vormt samen met de donkere vloer een stijlvolle basis en zijn de eyecatchers van het restaurant. Opvallend zijn verder de lichtobjecten aan het plafond, die belangrijke sfeermakers zijn. Ik heb ten slotte gekozen om vooral aardse en serene kleuren te verwerken in het interieur.”

Fijne ambiance
Bahadoer is trots op het eindresultaat. “Het is een erg fijne ambiance geworden en past helemaal bij wat we doen. Als ik nu om me heen kijk in het vernieuwde restaurant en zie hoe gasten hier helemaal uit hun dak gaan van de smaken die ze nooit eerder hebben geproefd, dan weet ik dat het klopt."

Grote trots
"Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu ben. Het restaurant is mijn grote trots.” Restaurant-DeLindehof.nl

Artikel delen