[Geopend] Mr. Black & The White Ox in Utrecht

[Geopend] Mr. Black & The White Ox in Utrecht

Binnenkort wordt De Blend officieel geopend door wethouder Klaas Verschuure. Het multifunctionele gebouw aan de Vleutensevaart in Utrecht biedt onderdak aan een hotel, restaurant, vergadercentrum en flexibele kantoorruimtes. Er is al volop bedrijvigheid in De Blend, want er wordt al een aantal maanden proefgedraaid. 

Dankzij het bruisende karakter van De Blend, de mix van functies en de open lay-out van het gebouw is De Blend dé nieuwe zakelijke hotspot in Utrecht met een internationaal karakter. In de lobby heeft graffiti artist Jeroen de Boer een imposante muurschildering gemaakt met typisch Utrechtse taferelen. Uiteraard is de gebouwslogan eat-sleep-work-repeat hierin verwerkt. De naam De Blend refereert aan de mix van functies en activiteiten en is tevens een verwijzing naar koffiemelanges. Het gebouw was namelijk lange tijd het hoofdkantoor van Douwe Egberts. Het complex ligt slechts anderhalve kilometer van het centrum en op een paar minuten van de snelweg richting Amsterdam en Eindhoven. 

Stijlvol restaurant
Op de begane grond is Mr. Black & The White Ox gevestigd. Dit cosmopolitische restaurant met bar heeft een stijlvolle inrichting en een heerlijk terras aan het water. Mr. Black komt van zwarte koffie en The White Ox is vernoemd naar De Witte Os, het winkeltje in Joure van Egbert Douwes waar het in 1753 allemaal begon. 

Innovatief hotel
Aparthotel 2L is een vernieuwend hotelconcept waar expats, jonge professionals en toeristen tot maximaal 6 maanden kunnen verblijven. In totaal zijn er 73 luxe studio’s en suites. Uniek aan dit aparthotel is dat er vanaf de eerste tekeningen rekening is gehouden met de behoeften van internationale gasten. Alle units hebben een keuken en zijn hypoallergeen door moderne naadloze kunststofvloeren te gebruiken.

Flexibele kantooruimtes
In De Blend zijn verder een aantal verdiepingen ingericht als flexibele kantoorruimtes. Transparante vormgeving en modern materiaalgebruik maken De Blend Offices tot aantrekkelijke werkplekken die kwaliteit uitstralen. Het gebouw nodigt medewerkers uit om elkaar op te zoeken. 

Personal Gym
Om de mix compleet te maken is er ook een sportfaciliteit te vinden op het terrein van De Blend. Improving You Personal Gym is een sportschool waar de leden training op maat krijgen.

Neem een kijkje: 

 

Artikel delen