[Heropening] Park Plaza Vondelpark Amsterdam

[Heropening] Park Plaza Vondelpark Amsterdam

Een van de meest bekende parken van Amsterdam, het Vondelpark, verwelkomt haar nieuwste aanwinst: Park Plaza Vondelpark, Amsterdam.

Park Plaza Vondelpark is een Amsterdams boutique hotel met een premium uitstraling als resultaat van een renovatie van ruim 10 miljoen euro. Het is nieuw leven ingeblazen met een kleurrijk design, geïnspireerd door het Vondelpark en haar natuurlijke omgeving. De Junior Suite heeft een privé terras met uitzicht op het Vondelpark.

Natuur als inspiratie
Het nieuwe boutique hotel met 102 kamers is geïnspireerd op de natuur en de grote diversiteit aan vogels in en rondom het Vondelpark. In de nieuwe stijlvolle huiskamer - van Amsterdam-Zuid – landen gasten ‘even’ thuis en laten hier de drukte van de stad voor een moment aan hun voorbijgaan. De receptie van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is handgemaakt en vervaardigd uit eikenhout en gemaakt door By Digital Space. De privétuin voor gasten om te ontspannen na aan drukke dag in de stad. 

Een thuisbasis voor creativiteit
Uitgeroepen tot een van de meest bezochte steden van Europa, trekt Amsterdam vele bezoekers van over de hele wereld en is de stad een thuis voor alle creatieve geesten. Met een knipoog naar de diverse vogels, die de gasten vertegenwoordigen en die hun nest vinden in het hotel aan het Vondelpark, word je als gast op verschillende momenten verrast tijdens je verblijf bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Kleine details in het interieur en inspirerende teksten dragen bij tot deze unieke beleving voor hotelgasten.

Twee visies, een krachtig design
Met oog voor design is ook de ingang van het hotel verplaatst, en bevindt zich nu pal tegenover het Vondelpark. Hierdoor ben je verzekerd van een korte wandeling naar het park, evenals naar de diverse boutique shops, musea en restaurants. Digital Space, die ook verantwoordelijk is voor het geprezen art’otel amsterdam en de 5&33 creatieve lifestyle-ruimtes in het centrum van de stad, ontwikkelde een krachtige interieurvisie voor deze bijzondere renovatie. Deze visie wordt nog meer versterkt door de terugkomende elementen van het Vondelpark en haar wildlife, gecreëerd door de Amsterdamse ontwerpster Lieze van Zonneveld. Beeld van vogels met 3D-moskunst die de natuur van het Vondelpark weerspiegelen in het trappenhuis van het hotel – By Lieze van Zonneveld.

Specificaties
Een upgrade in Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is mogelijk in de vorm van een Deluxe kamer, een Studio of Junior Suite. Alle kamers zijn uitgerust met luxe Egyptisch linnen, een inloop regendouche en een smart TV met Chromecast. Park Plaza Vondelpark, Amsterdam biedt naast haar hotelkamers, een bekroond restaurant- en barconcept uit Londen,  een fitness, een privétuin voor gasten en twee aparte vergaderruimtes, die samengevoegd een totale capaciteit voor 25 personen bieden. Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is eigendom van, en opereert onder PPHE Hotel Group. De President en Chief Executive Officer, Boris Ivesha, voegt toe: “Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is het tweede hotel herpositionering project dat de Groep in 2019 heeft voltooid en ik ben verheugd om te zien dat het kleurrijke, individuele en opvallende design bijdraagt aan de beleving voor de gasten door middel van de unieke contactmomenten in het hotel. Vondelpark, en Oud-Zuid in het algemeen, is een gevestigde waarde in Amsterdam en wij kijken er naar uit om gasten te mogen verwelkomen in ons nieuwste premium boutique hotel”.

 

 

Artikel delen