[Preview] Hula Hula in Amsterdam

[Preview] Hula Hula in Amsterdam

Op de Lijnbaansgracht 161 zal vanaf 5 juli een tropische wind waaien, dan is het nieuwe restaurant Hula Hula geopend. 
 
Hula Hula is een totaalconcept dat draait om een zorgeloze avond. Geïnspireerd op de relaxte Hawaiiaanse manier van leven, eten en drinken wil Hula Hula zich onderscheiden van andere horeca. Bij Hula Hula kan je vanaf18:00 uur terecht voor een cocktail, tropische bites en een diner in het restaurant. 

Island Food
De Hawaiiaanse keuken is divers, exotisch en bevat aziatische invloeden vol tropische ingrediënten en een weelde aan zeevruchten. Deze elementen zijn de voornaamste inspiratie voor de keuken van Hula Hula. Simpele ingrediënten worden omgetoverd tot bijzondere gerechten vol diverse smaken en kleuren. Het menu bij Hula Hula verandert met de seizoenen mee en men heeft de keuze uit een drie-gangen menu waarvan de voorgerechten met elkaar gedeeld kunnen worden. De chef Pedro Banzuzi bekleedde eerder functies als executive banqueting chef bij A'dam Toren en sous-chef bij The White Room. Samen met zijn sous-chef Christiaan Buitenwerf zullen zij de meest kleurrijke en verrassende gerechten op tafel toveren.
 
Tropical Cocktails
De romantiek van een tiki-bar doet denken aan een fijne plek aan het strand. Het geluid van vogels op de achtergrond, met je voeten in het zand en als finishing touch; een tropische cocktail in de hand. Een lange bar vol verschillende soorten rum en andere spirits is te vinden in het hart van Hula Hula. Daar staan de cocktailshakers in Hawaii shirts klaar met Hula meisjes die fruit uitdelen en nog meer verrassende acts.

 

 

Artikel delen