[Preview] Lucky Apple in Waalwijk

[Preview] Lucky Apple in Waalwijk

Over een aantal maanden opent restaurant Lucky Apple in Waalwijk. Het restaurant komt in een pand met een opvallende ronde vorm​ en Art2Go Interieurprojecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van het interieur. Bekijk een preview van het restaurant onder dit bericht.

Het concept omvat verschillende internationale keukens verdeeld over een imposant buffet. De bijna 600 zitplaatsen zijn voor een deel te vinden op een grote entresol waarvandaan de gasten een mooi zicht hebben op de rest van het restaurant.

Wand van acht meter
Erik Remmers van Art2Go Interieurprojecten: "In het ontwerp komen blauw- en kopertinten in diverse elementen terug om een samenhangend geheel te maken van de grote ruimte. Om de hoogte van de ruimte te benadrukken wordt in het midden van de zaak een bijna 8 meter hoge wand opgebouwd in natuursteen uitstraling en led-verlichting.”

Mozaïek
Er worden diverse elementen voor het project op maat gemaakt zoals het mozaïek op het centrale buffet en de speciale armaturen voor de hanglampen aan de rand van de entresol. Remmers: “Om in de grote ruimte gezellige zithoeken te creëren worden er verschillende scheidingswanden geplaatst. Ze volgen allemaal de belijning van het pand naar het centrale punt waar het buffet omheen is gebouwd."

Artikel delen