Studio Senses in Maastricht: experience center voor horecaprofessionals

Studio Senses Maastricht

Studio Senses in Maastricht: experience center voor horecaprofessionals

Studio Senses heeft sinds dit jaar in Maastricht een nieuw experience center die te vinden is op de eerste etage van HANOS groothandel. Partners zijn o.a. Kaja Interieurs en Van Gestel grootkeukentechniek. Zij richten zich in het experience center,  met een culinair theater, showroom en grandcafé, op horecaprofessionals en onder andere inrichting, sfeer en smaak staan centraal. Andere locaties van Studio Senses zijn te vinden in Amsterdam, Breda, Den Haag/Delft, Zwolle Rijssen en Apeldoorn.

Opening Studio Senses

Op 21 maart werd HANOS Maastricht aan de Molensingel groots geopend, met een oppervlakte van ruim 40.000 vierkante meter in een klap de grootste vestiging van HANOS. Op de eerste etage heeft het nieuwste experience center van Studio Senses haar deuren geopend om alle zintuigen te prikkelen.

Partners zijn onder andere Kaja en Van Gestel. Kaja geeft sfeer en uitstraling aan het interieur en biedt alles wat nodig is om een ruimte uniek te maken. Van Gestel grootkeukentechniek geeft, zoals de naam al doet vermoeden, de keuken de gewenste functionaliteit en een eigen gezicht waardoor je erop kunt vertrouwen dat gerechten naar een hoger niveau worden getild.

*Tekst gaat verder onder het grijze kader

Partners Studio Senses

Meer weten over de partners van Studio Senses? Lees en bekijk meer op de website van Kaja of de website van Van Gestel.

2.000 vierkante meter vol inspiratie

Met een oppervlakte van 2.000 vierkante meter is Studio Senses Maastricht niet alleen een plek voor ondernemend Nederland, maar ook een plek waar ondernemend Duitsland en België binnen kan treden voor een flinke dosis inspiratie en beleving. De locatie is uniek door het inspirerende culinair theater, ruimtelijke showroom en items van onder andere Higold. Studio Senses Maastricht geeft de ondernemer de mogelijkheid om vele producten te kunnen ervaren en beleven.

De showroom is speciaal opgebouwd om de klant zijn ideeën en creativiteit vorm te kunnen geven. Aan de hand van het combineren van verschillende tafelbladen, onderstellen, maatwerk stoelen en banken wordt de juiste combinatie voor de klant gevonden. Mocht er naast meubilair ook behoefte zijn aan keukeninrichting is dit mogelijk bij Van Gestel, die in de showroom te vinden zijn met een uitgebreid assortiment professionele keukenapparatuur.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Stoelen_Studio_Senses_Maastricht-1 Showroom_Studio_Senses_Maastricht

 

Culinair Theater, Grand Café en vergaderruimtes

Bij Studio Senses draait alles om de zintuigelijke ervaring. Het speciaal ontworpen culinair theater is de plek waar onze culinair adviseurs je meenemen op een smaakvolle reis. Regelmatig worden er diverse masterclasses, workshops en vele activiteiten georganiseerd op gastronomisch gebied. Leer van de experts en ontdek nieuwe smaken en technieken.

Op de begane grond vind je het Grand Café welke geheel is ingericht door Kaja en Van Gestel. Van een pauze tijdens het inkopen doen tot aan een uitgebreide lunch, alles is hier mogelijk. Daarnaast biedt Studio Senses ook vergaderruimtes waar je in alle rust kunt samenkomen. Laat je inspireren door onze unieke omgeving en geef je bijeenkomsten en creatieve boost.

*Tekst gaat verder onder de foto

Grand_Cafe_Studio_Senses_Maastricht-1
Grand Café Studio Senses in Maastricht

Beleving, daar draait het om

Beleving begint op het moment van binnenstappen, of het nu gaat om een kleine bistro, wijnbar, vakantiepark of een hotel. Studio Senses stapt met de klant naar binnen om deze ideeën tot werkelijkheid te brengen.

Een absolute must-see voor iedereen die behoefte heeft aan het creëren van een professionele sfeer- en smaakbeleving in hun bedrijf of instelling. Voor binnen, buiten en in de keuken. Soms voor een volledige projectinrichting. Van idee tot opening. Soms voor een uitgebreide collectie (buiten)meubelen, keukenapparatuur en aankleding. Altijd inspirerend en innovatief. Met gepassioneerde specialisten en een persoonlijk betrokken projectmanager. Net even anders. Dat is Studio Senses.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Studio_Senses_Interieur Studio_Senses_Maastricht

Meer over Studio Senses

Meer weten over Studio Senses? Klik op de onderstaande button voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie over Studio Senses!

Artikel delen