SUPPER Hotel in Amsterdam voegt nieuwe suites toe

Nieuwe suites Supper Hotel

SUPPER Hotel in Amsterdam voegt nieuwe suites toe

Na de opening van SUPPER Hotel in Amsterdam zijn in september 2023 zeven suites toegevoegd. Het SUPPER Hotel is onderdeel van het merk Supper, dat bestaat uit supper-club, Supper-dining, cocktailbar supper Intimite, een supper-cruise en een kledinglijn. Eigenaar is Joeri Salet.

Het eerste gedeelte van SUPPER Hotel had 21 executive kamers, waarna eind september 2023 de nieuwe suites werden onthuld. Deze suites hebben elk een eigen thema.

Bijzonder zijn de gangen die een verhaal vertellen. Kunstenaar Roos Dessing transformeerde de gangen met als inspiratie de 7 zonden die je bij SUPPER kunt ervaren. In de receptie bevindt zich een cocktailbar genaamd Intimate, een mini SUPPER Club-geïnspireerde cocktailbar, waar ook een van de suites op is geïnspireerd.

Sfeerimpressie-hotelkamer-supper-1
Art Suite Hotel Supper

Premium Suites

De zeven verschillende Premium Suites omvatten de Art Suite, Champagne Suite, Disco Suite, Darkroom Suite, Intimate Suite en Bar Rouge Suite. Elke suite heeft zijn eigen unieke karakter en verhaal. Bijvoorbeeld, de Bar Rouge Suite vormt een verlengstuk van het gelijknamige restaurant naast het hotel, waardoor gasten een naadloze overgang kunnen ervaren tussen de twee locaties.

Le-Noir-Suite-Supper-Hotel-3 Bar-Rouge-Suite Normaal
Artikel delen