[Geopend] Suzie Q in Scheveningen

[Geopend] Suzie Q in Scheveningen

Afgelopen zomer openden Dionne Hollaar, Koen Zwaneveld, Ted van Dissel en Robert van de Graaff de deuren van  Suzie Q, aan de Tweede Haven in Scheveningen. Onder leiding van Danny Plinck bedachten ze het design en hiervoor werkten ze samen met Art2go Interieurprojecten. Bekijk de beelden van het interieur (gemaakt door Sharman Media) onder dit bericht.

Naast het grote restaurant, met plek voor 120 personen, is er op de eerste etage een besloten ruimte waar plaats is voor 200 personen. Deze ruimte kan voor bruiloften, bedrijfsfeesten en private dining worden gebruikt. Er is ook een groot terras met uitzicht op de haven.

Interieur
Opvallend element van Suzie Q is de enorme muurschildering achter de bar. Jorg Wijnen van Art2go Interieurprojecten over de uitstraling van de nieuwe zaak: "Het nieuwe restaurant heeft een botanische look, met veel groentinten bomen en planten. Het is licht en open, en er staat een prachtige grote bar met opvallende muurschildering. Er omheen zijn diverse nisjes, zithoeken en lage en hoge tafels geplaatst."

Shared dining
De kaart is vooral gefocust op shared dining. Ted van Dissel staat er in de keuken en werkte onder andere voor de Oker en Café Franklin in Den Haag. Voorheen was op deze locatie Rootz at the Harbour gevestigd.

 

 

Artikel delen