Brunchrestaurant Teds opent in Rotterdam

Brunchrestaurant Teds opent in Rotterdam

All day brunch-restaurant Teds heeft de zesde locatie geopend. De nieuwste vestiging is te vinden bovenop het dak van het Schieblock in Rotterdam, waar eerst Op Het Dak zat. Gasten zitten er midden in het groen van de Rooftop Farm de Dakakker en hebben uitzicht over Rotterdam. Bekijk foto’s ervan onder dit bericht.

teds

Teds Rotterdam: nieuwste locatie

Mede-eigenaar Sanne Huisman: “Toen ik de eerste keer bij Op het Dak kwam, voelde ik echt een geweldige match met het concept van Teds. Internationaal geïnspireerd, brengt Teds een mix van rauwheid met een vleugje ‘mondiaal’ chic. De kaart, gebaseerd op brunchklassiekers met de bekende Teds-smaken, zorgt voor een unieke beleving en heerlijke, unieke smaken.”

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Samenwerken met de buurt

Ze vervolgt: “Het Schieblock heeft enorm veel historie en vele gebruikersgroepen. Wij werken graag samen met de buurt om zo de lokale betrokkenheid groot te houden. Net als Bistro Op Het Dak zal Teds de stichting achter de Dakakker ondersteunen om zo het unieke educatieve programma voor o.a. Rotterdamse basisscholen te laten bloeien.”

”Doordat de locatie zoveel karakter uitstraalt, zullen we slechts kleine aanpassingen doen in en om het restaurant om deze een Teds look en feel te geven. Het restaurant zal blijven beschikken over 32 stoelen binnen en 40 buiten op het terras. Daarnaast is de locatie beschikbaar om af te huren voor bruiloften en privé evenementen. Zo kunnen grootse momenten op grote hoogte gevierd worden!”

Teds heeft locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem , Leiden en Rotterdam.

Teds Rotterdam1-1 Teds Rotterdam4-1
Teds Rotterdam5-1 Teds Rotterdam6-1
Teds Rotterdam7 Teds Rotterdam8
Teds Rotterdam9 Teds Rotterdam10-1
Teds Rotterdam11-1 Teds Rotterdam13
Artikel delen