[Restyling] 't Goude Hooft in Den Haag

[Restyling] 't Goude Hooft in Den Haag

’t Goude Hooft in Den Haag onderging afgelopen zomer een grote transformatie. Jan van Asselt, sinds 2012 eigenaar, schakelde hiervoor Ferry Tabeling van Heineken Interieurdesign in. Bekijk foto's van Victor van Leeuwen van het resultaat onder dit bericht.

Eigenaar Van Asselt: "De tijd verandert en dus verandert de wens van de gast. Daarin moeten en willen we meegaan. Dat resulteerde in een volledige transformatie. In deze nieuwe stijl gaan klassiek en modern hand in hand. Noem het maar ’t Goude Hooft 2.0. Wat de reden van je bezoek ook is, een borrel met een goed glas wijn of feestelijke cocktail of een heerlijke lunch of diner, je moet het wauw-gevoel echt ervaren.”

Eyecatchers
Een van de eyecatchers zijn de lampen aan het plafond door de hele ruimte én de stellages van led-verlichting met vierkante elementen bij de bar, die door dEP zijn gemaakt. Naast het restaurant zijn er sinds vorig jaar ook 8 hotelkamers te vinden in het pand. ’t Goude Hooft kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds de 15e eeuw. tGoudeHooft.nl

Design: Ferry Tabeling (Heineken Interieur Design) i.s.m. Kroeze Interieurbouw
Licht en geluid: dEP

Artikel delen