Hotel en restaurant The Church openen op 17 maart in Arnhemse kerk

Janiek van den Broeck en Bart Leussink

Hotel en restaurant The Church openen op 17 maart in Arnhemse kerk

In Arnhem opent The Church op 17 maart haar deuren in een lutherse kerk. Voorheen zat hier de horecazaak Bizar Bizar. Nu opent het koppel Bart Leussink en Janiek van den Broeck en Horecagroep HIM+ The Church op deze unieke plek. 

'Wine & dine in heaven'

In The Church wordt de kwaliteit gecombineerd met de bijzondere locatie, in de voormalige lutherse kerk in Arnhem. Het boetiekhotel en restaurant vallen onder The Church, maar krijgen elk een eigen rol. Samen versterken ze elkaar en zorgen ze voor een wisselwerking.

'Het boetiekhotel en het restaurant krijgen elk een eigen rol'

De ambitie is om met zowel het restaurant als het hotel internationale allure uit te stralen. "The Church is een hemelse ervaring. Een plek waar je gehoord en gezien wordt. Waar je geweest wilt zijn", vertellen de ondernemers.

Totaalbeleving

The Church biedt een totaalbeleving in een kerk met de allure van een eigentijdse kathedraal. De aankleding verzorgde RoosArt die de muren ook voorzag van street art-muurschilderingen. Chef-kok Bart Leussink en gastvrouw Janiek van den Broeck zijn ambitieus en willen het beste van het beste voor hun gasten.

The Church is vanaf 17 maart open voor diner en vanaf 23 maart voor lunch.

Artikel delen