Nieuw concept van The Entourage Group opent in Den Haag

Nieuw concept van The Entourage Group opent in Den Haag

The Entourage Group breidt deze winter verder uit en opent niet alleen een nieuwe locatie van Toni Loco en The Butcher, maar lanceert ook een nieuw hospitalityconcept in Westfield Mall of The Netherlands in Den Haag.

Toni Loco, The Butcher en Roladin Bakery & Café

Na dertien jaar breidt The Entourage Group uit buiten Amsterdam. In Westfield Mall of The Netherlands komen deze winter vestigingen van Toni Loco en The Butcher. Ook het nieuwe hospitalityconcept Roladin Bakery & Café opent begin december in de volledig overdekte shopping- en experience mall. “Het is een enorme eer dat wij met twee gevestigde merken en een nieuw concept buiten Amsterdam uitbreiden en onderdeel zijn van de Westfield Mall of The Netherlands-ervaring”, Yossi Eliyahoo, founder en eigenaar The Entourage Group.


The Entourage Group

De twee gevestigde merken, Toni Loco en The Butcher openen in januari 2022. In december opent Roladin Bakery & Café de deuren in Westfield Mall of The Netherlands. Dit nieuwe concept van The Entourage Group is een high-end patisserie en innovatief drank concept. Je kan er terecht voor huisgemaakte taarten, sandwiches en een ruim assortiment aan dranken. Roladin Bakery & Café krijgt een open keuken en een karakteristieke 360-graden bar. Wanneer de dag plaats maakt voor de avond transformeert de bar tot een levendige plek met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en spirits.

Westfield Mall of The Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is een volledig overdekte shopping- en experience mall van 117.000 vierkante meter. Bezoekers kunnen er genieten van het Eet Theater, 11 bioscoopzalen en 14 restaurants van bekende en lokale horeca.

Artikel delen