The Hoxton opent in 2022 vier nieuwe hotels in Europa

The Hoxton opent in 2022 vier nieuwe hotels in Europa

The Hoxton gaat zijn grootste jaar ooit tegemoet: in 2022 breidt het merk zijn aanwezigheid verder over Europa uit met openingen in de nieuwe steden Barcelona, Brussel en Berlijn, en een vierde hotel in Londen in Shepherd's Bush.


the Hoxton
The Hoxton, Williamsburg

Nadat The Hoxton in mei 2021 een gloednieuw hotel in Rome heeft geopend, staan er voor volgend jaar vier nieuwe hotelopeningen op de agenda. The Hoxton heeft hotels in Europa en Noord-Amerika. In Noord-Amerika zijn de hotels te vinden in New York, Portland, Chicago en Downtown LA. In Europa zijn dat vier steden: Amsterdam, Parijs, Rome en op drie locaties in Londen: Shoreditch, Holborn en Southwark. Daar komen in 2022 de nieuwe steden Barcelona, Brussel en Berlijn, en een vierde hotel in Londen in Shepherd's Bush.

Barcelona — opening voorjaar 2022

The Hoxton Barcelona krijgt 240 lichte en luchtige slaapkamers, een restaurant-bar en terras, een taqueria en zwembad op het dak, een ruimte voor evenementen in de kelder en een multifunctionele vergader- en evenementenruimte met uitzicht over Diagonal Avenue. De slaapkamers zijn allemaal ontworpen door Ennismore Design Studio. In Barcelona gaan ze zich richten op een nieuwe kamercategorie, 'Homey' genaamd. Deze kamers hebben hun eigen loungeruimtes en kitchenettes en zijn gericht op de markt voor langer verblijf.


The Hoxton
The Hoxton, Rome

Brussel — opening herfst/winter 2022

The Hoxton Brussel gaat openen in het voormalige Belgische IBM-hoofdkwartier. Het hotel in Brussel zal 198 op de jaren 70 geïnspireerde kamers hebben, een hoge lobby, bar en restaurant met hoge plafonds, een bar/terras op het dak, en een vergader- en evenementenruimte - allemaal ontworpen door Ennismore Design Studio. Het gebouw zal ook de thuisbasis zijn van Working From, het coworking-merk van het hotel dat momenteel vestigingen heeft in Southwark (Londen) en Chicago. In Brussel zal Working From vijf verdiepingen van het gebouw beslaan, met open desks, studio's, breakout-ruimtes en gemeenschappelijke pantry's op elke verdieping.


the Hoxton Amsterdam
The Hoxton, Amsterdam

Berlijn — opening herfst/winter 2022

The Hoxton zal volgend jaar winter de deuren openen in Charlottenburg in West-Berlijn. Het hotel vestigt zich in een voormalig hotel, waarbij Ennismore Design Studio eveneens verantwoordelijk is voor de volledige transformatie. Het design van het hotel draait om 'Rough Nouveau': een spel met de ruige en functionalistische materialen van Oost-Berlijn en de ingewikkelde, elegante patronen van Art Nouveau. Het hotel krijgt 234 kamers in verschillende groottes, een weelderige groene wintertuin geïnspireerd op het voormalige Romanisches Cafe, een lokale ontmoetingsplaats voor kunstenaars en een vergader- en evenementenruimte. Deze ruimte wordt ontworpen met een salon uit de jaren 1920 in gedachten en direct geïnspireerd op de lounge van Mary Wigman, de opmerkelijke pionier van de Duitse expressionistische dansbeweging.

Shepherd's Bush — opening winter 2022

Shepherd's Bush komt als de vierde Hoxton in zijn geboorteplaats Londen. Het hotel zal worden gevestigd op Shepherd's Bush Green. Ontworpen door Ennismore Design Studio. Het hotel zal 237 kamers van verschillende groottes hebben, een centrale bar en open lobby met relaxte en eclectische vintage stoelen, een retro pastelkleurig restaurant, terras en binnenplaats, een winkelruimte en een vergader- en evenementenruimte. Lokale kunst- en designsamenwerkingen in het hele hotel vieren de creatieve buren van het gebied en geven ze een plek om elkaar te ontmoeten en rond te hangen.


The Hoxton Parijs
The Hoxton, Parijs

Over The Hoxton

Elk hotel van The Hoxton is een weerspiegeling van de buurt waarin het staat, geïnspireerd door de diversiteit en originaliteit van de straten eromheen. Levendige, gastvrije openbare ruimtes en opwindende eetconcepten zorgen ervoor dat elke Hoxton net zo goed een bestemming is voor de lokale gemeenschap als voor gasten. het eerste hotel staat in Shoreditch en is in 2006 geopend, gevolgd door Holborn (2014), Amsterdam (2015) en Parijs (2017). The Hoxton breidde uit naar Noord-Amerika in 2018 met de komst van The Hoxton, Williamsburg (2018), Portland (2018), Chicago (2019) en Downtown LA (2019). Terug in Londen opende The Hoxton, Southwark in 2019, en meest recent opende The Hoxton Rome zijn deuren in de zomer van 2021.

Artikel delen