Geopend: The Mansion Club in de Jordaan

Geopend: The Mansion Club in de Jordaan

Japanse Touch in de Jordaan, een nieuw concept: The Mansion Club in Amsterdam is een combinatie van een restaurant, cocktailbar, club en lounge bar. Zelfs een business lounge mag niet ontbreken.

The Mansion Club in de Jordaanbuitenkant the mansion club amsterdam

In het hart van de Amsterdamse Jordaan, op de hoek van de Goudsbloemsestraat en Lijnbaansgracht, is sinds kort The Mansion Club te vinden. Het bestaat uit een restaurant, cocktailbar en een lounge en een dj zorgt iedere avond vanaf 21.00 uur voor bijbehorende muziek. Het doel: gasten een onvergetelijke ‘experience’ meegeven.

Opvallend en intiem interieur

Deze ‘experience’ van The Mansion Club begint al bij het opvallende en intieme interieur, met veel kleur, ronde zitjes en luxe meubilair. Eyecatchers waar gasten niet omheen kunnen zijn de enorme felroze Japanse bloemdecoraties. De menukaart sluit met sushigerechten goed aan op die Japanse decoraties.

On the menu

Maar de keuken is breder dan slechts de sushigerechten: op de kaart staan traditioneel Aziatische gerechten met Italiaanse invloeden en gasten kunnen een afternoon tea bestellen die doet denken aan Alice in Wonderland. Alle cocktails en voorgerechten worden met droogijs geserveerd. Het spectaculaire neveleffect van dit droogijs zorgt voor entertainment aan tafel. Regelmatig worden er dinnershows, met food, cocktails, muziek en entertainment, georganiseerd.

Artikel delen