[Preview] Hotel The Collector in Den Haag

[Preview] Hotel The Collector in Den Haag

In december openen Tsibo Lin en Celine Lin-Chu The Collector in Den Haag. In het hotel met 57 kamers zijn veel historische items en merkwaardige moderne kunstobjecten te zien. Bekijk meer preview-foto's ervan onder dit bericht.

Opvallend zullen zijn de handgemaakte artworks van kunstenares Julie Gondoin, de goudkleurige sieradenhouders van het jonge Nederlandse bedrijf Doing Goods en de bedlampen van antieke standaarden met nieuwe lampenkampen van Entrepôt Holland. Alle kamers hebben daardoor een eigenzinnig en uniek karakter en vormen een ‘basecamp voor explorers met een neus voor avontuur’, aldus Lin-Chu.

SLOK Hospitality Group
Ze vervolgt: “De stijl van het interieur kan worden omschreven als eclectisch. Er is gekozen voor vintage meubels uit de jaren vijftig en zestig in combinatie met moderne items. Het samenbrengen van verschillende stijlen zorgt voor een verrassend, eigentijds en luxueus effect.” Het hotel valt onder SLOK Hospitality Group, bekend van Mr. Jordaan, Linden Hotel en Hotel Luxer in Amsterdam. Lin is daarnaast medeoprichter van Foodhallen Amsterdam en Rotterdam en de Kanarie Club.

Design: HUGO Interieurvormgeving

Artikel delen