[Geopend] The Green Elephant in Maastricht

[Geopend] The Green Elephant in Maastricht

Grafisch ontwerp: Annebeth Nies - ObidesignEen ‘glostel’, een samenvoeging van glossy en hostel. Zo noemt Rino Soeters het nieuwe The Green Elephant (TGE) in Maastricht met 170 bedden in 27 kamers, een wellness met yoga- en meditatiemogelijkheden en all day-restaurant met biologische en lokale producten. Bekijk foto's van het glostel onder dit bericht en lees hier een portret van Soeters dat eerder werd gepubliceerd in Entree Magazine.

Het draait er om ontmoeten, slapen en eten in een gezonde omgeving. “Steeds meer hotels krijgen groepskamers en hostels juist privédorms. TGE combineert het beste van deze twee en is het eerste luxe en glossy hostel van Nederland.” Het design omschrijft de hotelier als ‘futuristisch natuurlijk’. “Duurzaam, clean en rustgevend.

City nomads
Opvallend zijn verder de uitvergrote portretten van city nomads door het hele hotel en de magnoliaboom in de tuin. In de shared spaces zijn traditionele stapelbedden bovendien getransformeerd tot strakke vuurhouten designelementen.” Het is het zesde van LBG Hotels, waaronder ook Kaboom en Mabi in Maastricht vallen. TheGreenElephant.nl

Ontwerp gebouw: SATIJNplus Architecten
Design interieur: interAlter i.s.m. Debbie Pool / Olaf Bertholet / Slangen Interieurbouw
Grafisch ontwerp: Annebeth Nies - Obidesign
Tiny Dream House ontwerp: Solid Timber / Slangen Interieurbouw i.s.m. Debbie Pool / Olaf Bertholet
Meubilair: HAY / HOLMRIS B8

Artikel delen