[Foto's] Geopend: Hotel The James in R'dam

[Foto's] Geopend: Hotel The James in R'dam

Onlangs openden de deuren van hotel The James in Rotterdam.  Het ontwerp komt van Architecten MulderBlauw, Pool of Ideas en KingKongs. Bekijk de foto's van het interieur onder dit bericht.

Persoonlijke service en comfort staan centraal bij The James. Ook verbinding met de stad Rotterdam speelt een grote rol. Voor The James betekent dit geen zwembad en geen restaurant, maar wel een gym, gratis wifi en een vergaderzaal. The James stuurt gasten hiermee Rotterdam in en wijst zijn favoriete plekken. De beste tips komen volgens de oprichters immers nog altijd van mensen.

Self-service market
Een ontbijt bovenop de kamerprijs laat The James achterwege. Gasten shoppen 24/7 in een self-service market waar iedereen terecht kan wanneer ze willen. Voor verse broodjes, fruit of dat telefoonstekkertje. ’s Avonds wordt het assortiment vervangen voor kaas en wijn.

Oase van rust
De deur en receptie liggen op straatniveau. Een lift leidt naar de lounge op de tweede verdieping; waar gasten de self-service markt vinden en kunnen zitten. Met de grote raampartijen, vele planten en warme tinten groen en blauw is dit een oase van rust. Dit gevoel trekt The James, in een lichter kleurenpallet met veel goud en crème, door in de hotelkamers tot aan de achttiende verdieping. Hier bevinden zich de hoogste hotelkamers met het beste zicht op Rotterdam.

Artikel delen