Hotel The Collector in DH krijgt pop-upresto

Hotel The Collector in DH krijgt pop-upresto

Het gloednieuwe hotel The Collector The Hague komende weekenden samen met restaurant Mr. Sam Asian Bistro uit Amsterdam. Restaurants in hotels mogen tijdens deze tweede lockdown immers openblijven voor hotelgasten. Dat betekent dat hotels momenteel alles uit de kast halen om hun f&b nóg aantrekkelijker te maken. Kijlk onder dit bericht voor interieurfoto's van het hotel.

The Collector heeft ieder weekend nieuw menu

collectorThe Collector The Hague werkt elk weekend met een ander menu. Een paar weken terug was Naresh Ramdjas verantwoordelijk voor het menu. Komende weekenden is dat dus restaurant Mr. Sam Asian Bistro uit Amsterdam.

The Collector The Hague X Mr. Sam Asian Bistro 

Het event heet Mr. Sam Asian Bistro X The Collector The Hague. Tsibo Lin, eigenaar van The Collector: "De gasten van The Collector The Hague worden in de watten gelegd met een culinair verblijf waar ze verwelkomd worden in een Covid-proof lobby, ofwel de basecamp, waar alle zintuigen worden geprikkeld door bijzondere tentoongestelde collecties, comfortable en luxueuze kamers en een gastronomisch, eclectisch, fine dining driegangen diner van de chef Mr Sam van Mr. Sam Asian Bistro. We missen vooral de kleine dingen in het leven en niets kan zoveel voldoening geven als een heerlijk weekend weg in een hotel."

Het menu

Gasten kunnen deze twee avonden kiezen uit onder andere foie gras tournedos roll (tournedos met gerookte soja, foie gras en sinaasappel) en yellowfin tuna tartare (handcut tonijn met wasabi citrus, mango, komkommer en bieslook). Ook op de kaart: Thai curry seabass (gegrilde zeebaars met Thaise rode curry, bloemkool, granaatappel en koriander) en Korean BBQ shortrib (zeventien uur sous-vide gegaarde Ierse runderrib met Koreaanse bbq saus en zoete aardappel). De vegetarische optie: nasu aubergine (aubergine gemarineerd in miso, yuzuyoghurt, wasabi avocado en gepofte rijst).

In december opende The Collector

collectorIn december openden Tsibo Lin en zijn vrouw Celine Lin-Chu The Collector in Den Haag. In het hotel met 57 kamers zijn veel historische items en merkwaardige moderne kunstobjecten te zien. Opvallend zijn de handgemaakte artworks van kunstenares Julie Gondoin, de goudkleurige sieradenhouders van het jonge Nederlandse bedrijf Doing Goods en de bedlampen van antieke standaarden met nieuwe lampenkampen van Entrepôt Holland. Alle kamers hebben daardoor een eigenzinnig en uniek karakter en vormen een ‘basecamp voor explorers met een neus voor avontuur’, aldus Lin-Chu. Zij verzorgde het interieur samen met HUGO Interieurvormgeving.

SLOK Hospitality Group

Ze vervolgt: “De stijl van het interieur kan worden omschreven als eclectisch. Er is gekozen voor vintage meubels uit de jaren vijftig en zestig in combinatie met moderne items. Het samenbrengen van verschillende stijlen zorgt voor een verrassend, eigentijds en luxueus effect.” Het hotel valt onder SLOK Hospitality Group, bekend van Mr. Jordaan, Linden Hotel en Hotel Luxer in Amsterdam. Lin is daarnaast medeoprichter van Foodhallen Amsterdam en Rotterdam en de Kanarie Club.

Artikel delen