Tropen Hotel lanceert twee arrangementen

Tropen Hotel lanceert twee arrangementen

Het Tropen Hotel in Amsterdam-Oost biedt komende maanden twee arrangementen aan: de Sunday Roast Package en de Royal Winter Package. Het hotel werkt hiervoor samen met het Koninklijke Instituut van de Tropen (KIT) en het aangrenzende café De Tropen.

Tropen Hotel: Sunday Roast (lunch)

Het arrangement Sunday Roast Package bestaat uit comfort food, live muziek, familiespelletjes en een overnachting. Gasten kunnen in Café De Tropen de hele dag dag een uitgebreid menu bestellen, met onder andere ribeye steak en Yorkshire pudding. Ook voor vegetariërs is er een roast. Inchecken kan op zaterdag, gevolgd door een ontbijt op zondagochtend. Op zondag om 13.00 begint de Sunday Roast. Overnachten kan overigens ook ná de Roast.

Tropen Hotel: Royal Winter Package (diner/lunch)

tropen hotelHet tweede arrangement is de Royal Winter Package, dat op vrijdag en zaterdag wordt aangeboden. Het arrangement bestaat uit een vijfgangendiner of -lunch bereid door Hans Ribbens, inclusief wijn, water en koffie, in de weelderige Marmeren Hal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Tijdens de lunch worden onder andere de bisque d’homard en een kabeljauwhaasfilet met gebakken zeekraal geserveerd. Het diner bestaat uit seizoensgebonden gerechten zoals hertenbiefstuk geserveerd op kastanjepuree. Gasten kunnen overnachten vóór de lunch of het diner óf erna.  

 

Artikel delen