Twee nieuwe hotels geopend in Rotterdam

Twee nieuwe hotels geopend in Rotterdam

Onder de vlag van Excite Hotels openden David Reinders Folmer en Albert Kreeft mede dankzij een succesvolle crowdfundingscampagne onlangs twee hotels in Rotterdam.

Le Marin Boutique Hotel

Het eerste hotel heet Le Marin Boutique Hotel aan het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West en heeft 35 kamers. In het interieur wordt veel gelinkt naar de zee(lieden) en Rotterdamse haven.

le marin boutique hotels

Le Marin betekent dan ook matroos in het Frans. Wie het hotel binnenkomt, ziet meteen een LED-verlichte wand met een foto van een woeste zee. Bij de receptie is een groot entreemeubel ontworpen met dezelfde uitstraling.

Design en interieur

Het design van de vijf kamertypes is in boudoir-stijl met donkere tinten. Het voelt chic, warm en verwelkomend. In het hotel vinden gasten bar-restaurant Bar Bató met op de kaart een drie- en viergangenmenu.

le marin boutique hotels interieur

Le Petit Marin Boutique Hotel

Het tweede hotel heet Le Petit Marin Boutique Hotel, ligt tweehonderd meter verder en heeft 33 kamers. Hier checkt de gast zelf in en er is geen restaurant. Daarmee is het volgens de eigenaren een ‘zelfstandigere’ versie van ‘grote broer’ Le Marin Boutique Hotel.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen