Tweede vestiging Anna Pancakes Utrecht open

Tweede vestiging Anna Pancakes Utrecht open

De tweede vestiging van Anna Pancakes in Utrecht is een feit. Na het succes van de eerste gelegenheid in Utrecht is het nu tijd voor uitbreiding. Studio Lime mocht wederom het interieur onder haar hoede nemen. Dit is het resultaat.

Anna Pancakes Utrecht

In 2018 mocht Studio Lime het interieur ontwerpen voor de eerste vestiging van Anna Pancakes in Utrecht. Dit werd een zeer succesvolle zaak en eind 2019 kwam de mogelijkheid voor een 2e vestiging, vlak onder de Dom toren op Lichte Gaard 2, in een prachtig trapgeveltjes pand. Een hele uitdaging vanwege de geringe oppervlakte. Dus Studio Lime werd er weer bij gevraagd om mee te denken.

anna pancakes utrecht 2Zitplek rondom vide

Om de kleine ruimtes in dit pand zo optimaal mogelijk te gebruiken zijn keuken en de toiletten gesitueerd op -1. Zodat er op de begane grond, uit het mini barretje, alleen drankjes geserveerd hoeven te worden. Ook is er in de vide op de bovenverdieping rondom een blad gemaakt, waar met barkrukken omheen gezeten kan worden. De plafonds zijn bewust wit geschilderd (die waren deels rood) en zijn er veel spiegels toegepast om de ruimte optisch te vergroten.

Insta behang

Bij de 1e vestiging is de moswand een echte eye-catcher, en hoewel het concept hetzelfde is gebleven wilden de beide eigenaren wel wat andere blikvangers in deze zaak. Het mag iets anders maar je moet wel zien dat het ‘zusjes’ zijn. Daarom is gekozen om met dezelfde kleuren op de wanden te werken maar hierbij een uitgesproken behang te gebruiken. En met deze prachtige orchideeën print van Osborne & Little wil iedereen op de foto!

Vloeren

Op de begane grond zat al een mooie zwart/wit marmeren vloer, die zo is gelaten. Op de bovenverdieping is gekozen voor een lichte houtkleur Hongaarse punt waardoor het geheel een moderne en heldere uitstraling krijgt.

Artikel delen