Uitbreiding Hotel Mariënhage met District-S

Uitbreiding Hotel Mariënhage met District-S

De twee Eindhovense ondernemingen slaan de handen ineen om gasten van boutique Hotel Mariënhage in Domusdela een nog completer verblijf te bieden. Het hotel breidt medio dit jaar uit met 10 extra kamers, een wellness en fitness inclusief personal training begeleiding.

District-S personal training

De fitness wordt gerund door Frankie Bax van District-S personal training, waarmee hij de vestigingen van District-S in de stad uitbreidt naar drie: een in Strijp-S, een op de Stratumsedijk in het centrum, en straks een derde fitness in Hotel Mariënhage.

nieuwe wellness hotel marienhage eindhovenUitdagende toevoeging

“Met deze samenwerking tillen we de beleving van onze gasten naar een nog hoger niveau, bovendien is het samenwerken met lokale ondernemers voor onze hotels dé manier om te blijven innoveren en doorontwikkelen. Met District-S halen we kwaliteit in huis, een bekende naam in Eindhoven, en bovendien een uitdagende toevoeging voor onze gasten."

"Met name zakelijke gasten reserveren graag een hotel met fitnessfaciliteiten van hoog niveau, door bovenop enkel apparatuur een deskundige personal trainer aan te bieden maken we van Hotel Mariënhage nóg meer een destinatie.” aldus Rino Soeters, algemeen directeur LBG Hotels.

Leden en hotelgasten

De fitness is zowel toegankelijk voor hotelgasten als leden van District-S die een personal training les boeken. Hotelgasten krijgen de mogelijkheid om zowel op eigen initiatief te sporten of hun verblijf te upgraden met personal training.

hotel Mariënhage eindhoven lobbyUitbreiding Hotel Mariënhage

Tegelijkertijd met de komst van de fitness wordt het hotel uitgebreid met 10 kamers en aan de nieuwe fitness grenzende wellness-faciliteiten in de vorm van sauna's, hammam, infraroodmuur, voetenbaden, douches en een ijswand.

Hotel Mariënhage biedt haar gasten een verblijf ‘Near Heaven’ en tilt met deze uitbreidingen en de komst van District-S de ervaring van haar gasten naar een nog hoger niveau.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen