Bijna open: Urban Streetfood Bar Papendrecht

Bijna open: Urban Streetfood Bar Papendrecht

Een bar-restaurant met een wauwfactor. Zo noemen eigenaren Bjorn van Dijl en Maikel Terlouw hun nieuwste zaak met verwarmd terras in Papendrecht: Urban Streetfood Bar. De foto’s onder het artikel laten zien wat dat inhoudt.

Urban Streetfood Bar

Aaibaar en Instagrammable

Over de kleurrijke horecazaak zeggen ze: “De banken en stoelen zijn gestoffeerd en hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. Op de muur zien gasten twee enorme ogen. En de neontekst op de muur vraagt zich af: How Instagrammable are you? Nou, Urban Streetfood Bar is ‘very Instagrammable’. Zelfs de gang naar het toilet is een vrolijke graffitirijke wandeling.”

Urban Streetfood Bar: op de kaart

Urban Streetfood Bar is een bar/restaurant met wereldgerechten volgens de laatste food trends. Eigenaar en chef Maikel Terlouw (die ervaring opdeed in o.a. Restaurant Parkheuvel en Restaurant de Zwethheul) proefde de wereld op zijn reizen en zette kleine gerechtjes op de kaart. Hij laat zich inspireren door gerechten uit Japan, Mexico, Indonesië en Thailand. Maar ook de bekendere gerechten uit de Italiaanse en Franse keuken komen aan bod.

Maikel Terlouw: chef en eigenaar

Urban Streetfood Bar valt onder de vleugels van de Willaerts Groep van Van Dijl. Daarmee hij ook eigenaar van Grand Café Willaerts (Papendrecht), il Mercato, Strada del Vino (Dordrecht), YOLO  (Rotterdam) en Le Barrage (Alblasserdam).

Artikel delen