Vakantiepark Dormio Resort Nieuwvliet-Bad opent in juli 2023

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Vakantiepark Dormio Resort Nieuwvliet-Bad opent in juli 2023

Deze zomer opent in Zeeuws-Vlaanderen het gloednieuwe vakantiepark van de Dormio Group: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Het park heeft 124 luxe vakantiehuizen in 22 verschillende woningtypen. Ook ontwikkelde Dormio twee nieuwe woningsoorten voor het park, namelijk Pool- en Petswoningen. Hier profiteren gasten van een verwarmd binnenzwembad en verwennen ze hun viervoeter met een 100% huisdiervriendelijke woning. 

Privézwembaden en hondenwoningen

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad voegt een luxueus en vernieuwend aanbod toe aan de bestaande vakantiewoningen in de omgeving. Het resort ademt de sfeer van een traditioneel duindorp. De woningen zijn geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen, maar in uitvoering zeer eigentijds; duurzaam gebouwd, uitgerust met zonnepanelen en een eigen laadpaal voor elektrische auto’s.

Een groot deel van de huizen ligt direct aan een kreek. De echte verrassing is de variatie. De 124 luxe vakantiehuizen zijn uitgevoerd in maar liefst 22 verschillende woningtypen. Hierdoor zijn de accommodaties geschikt voor stellen, gezinnen en andere familie- en vriendenuitjes. Er zijn Wellnesswoningen met een privé-wellness voor de nodige ontspanning, voor gezinnen met (kleine) kinderen zijn de Kidswoningen aan een omheind speelveld ideaal en er zijn groepsaccommodaties voor gezelschappen tot twintig personen.

'De huisdiervriendelijke vakantiewoningen zijn afgestemd op een verblijf met je viervoeter'

Voor Nieuwvliet-Bad ontwikkelde Dormio twee nieuwe typen vakantiewoningen. Zo kun je in de Poolwoningen op elk moment van de dag in je eigen verblijf dobberen in een verwarmd binnenzwembad. Ook de Petswoningen zijn nieuw. Deze huisdiervriendelijke vakantiewoningen zijn helemaal afgestemd op een verblijf met je trouwe viervoeter, die de omheinde tuin als zijn privédomein heeft. In de Petswoning vind je een bench en voederbakjes. Buiten is een hondendouche. Sommige hebben zelfs een bijkeuken met spullen voor de hond én een aangrenzende buitenbench. 

Faciliteiten

Het hoofdgebouw van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad huisvest diverse faciliteiten die het de gasten jaarrond naar de zin maken. Het gebouw is onder andere voorzien van een receptie met minimarkt, een binnen- en buitenzwembad, een restaurant met buitenterras en de Mio Kids Club. Daarnaast bevindt zich aan de kreek een speelstrand met speeltoestellen.

Zon, zee, natuur, cultuur

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ligt dicht bij een van de schoonste zandstranden van Nederland. Natuurpark Het Zwin, met bijzondere flora en fauna, is op wandel- en fietsafstand. Cultuur en vertier zijn te vinden in de nabijgelegen Zeeuwse en Belgische stadjes.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad-5
Dormio Resort Nieuwvliet-Bad-4 Dormio Resort Nieuwvliet-Bad-2
Dormio Resort Nieuwvliet-Bad-3
Artikel delen