Daimy van der Valk opent Valk Exclusief hotel in Eindhoven-Best

Swiss Sense

Daimy van der Valk opent Valk Exclusief hotel in Eindhoven-Best

Een goede nachtrust – en dus een fijn bed – is essentieel voor hotelgasten. Bij Valk Exclusief hotels weten ze dat als geen ander. Niet voor niets wordt er bij hun nieuwste hotel in Best – dat begin 2023 de deuren opent – wederom gekozen voor boxsprings uit de collectie van hoofdleverancier Swiss Sense.

Swiss Sense & Valk Exclusief

Hectisch is het natuurlijk altijd, een nieuw hotel uit de grond stampen. En voor Daimy van der Valk (26) nog een tandje meer. Het nieuwe Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best is het eerste etablissement waar zij – met beide ouders als rechterhand – als general manager de scepter zal zwaaien. Een pittige uitdaging, maar de ambitieuze Van der Valk-telg gaat er vól voor. “De eerste paal is in mei 2020 geslagen, zo ongeveer tegelijkertijd met mijn afstuderen. Sindsdien is het een sneltrein geweest – en nog steeds. Maar ik heb mijn hardloopschoenen aan, ik ga ervoor! Momenteel ben ik als een soort nomade door Nederland aan het gaan, bezoek aan de lopende band andere Valk Exclusief hotels om zo klaargestoomd te worden voor het grotere werk. Ik heb er enorm veel zin in, we gaan in Best iets heel moois neerzetten!”

Eigentijds eigen sausje

Wat kunnen gasten verwachten van het nieuwe etablissement? “De prijs-kwaliteit- verhouding die men van een Valk Exclusief hotel gewend is, maar dan met een eigen sausje”, gaat Daimy verder. “Qua inrichting gaan we voor een ‘contemporary look’. Oftewel: een vintage uitstraling met een twist, waarbij we veel ronde en zachte vormen gebruiken. Denk aan authentiek Italiaans marmer en jaren zeventig designklassiekers zoals de togo van ligne roset. Qua faciliteiten bieden we voor elk wat wils, van veel verschillende vergaderzalen tot een wellnesscenter met riant zwembad. Daarbij komen er drie verschillende restaurants. Een buffetrestaurant met onder meer de bekende Van der Valk-schnitzel, een Brabantse kroeg maar ook een decadent rooftop-restaurant. Bij dat laatste is de entourage lekker over the top en behoorlijk luxe, waarbij livemuziek ook een belangrijke rol gaat spelen.”

‘Een goed bed staat in de top 5 van wat gasten in een hotel verwachten’

Comfort en kwaliteit

Verder zijn de hotelkamers voorzien van de nieuwste technologische snufjes, zoals geavanceerde lichtsensoren in de kamer en veel bluetooth- en smartphone- applicaties. In de keuze voor kwalitatieve boxsprings werd er wederom samengewerkt met Swiss Sense, een Brabants familiebedrijf dat al geruime tijd hoofdleverancier is van Valk Exclusief. “Dat we ook in Hotel Eindhoven-Best voor Swiss Sense zouden gaan, was een no brainer”, aldus Daimy. “De kwaliteit is nu eenmaal hoog, de bedden gaan lang mee en bieden veel comfort. Dat is wat je wil voor je gasten; een goed bed komt in de top 5 van wat gasten belangrijk vinden. Dus dat moet gewoon in orde zijn. Bovendien: voor een comfortabel bed komen gasten terug.”

Swiss Sense ontzorgt

Ook het element van ontzorgen is een pluspunt. “Op Swiss Sense kun je rekenen, ze komen afspraken altijd na. De service is goed en men denkt graag mee. Dat alles maakt Swiss Sense tot een betrouwbare en heel prettige partner.”

swiss sense swiss sense

SWISS SENSE BUSINESS: MÉÉR DAN EEN BEDDENLEVERANCIER

Goed slapen: een belangrijk touchpoint als het gaat om gastbeleving en de waardering van een verblijf. En een kwaliteitsmerk versterkt deze beleving, draagt bij aan aan goede reviews en natuurlijk tevreden gasten. Swiss Sense Business – een specialistisch submerk binnen Swiss Sense – biedt uitkomst. Deze tak van het  Brabantse familiebedrijf biedt richt zich op de zakelijke klant, zoals hotels, vakantieparken en B&B’s.

In samenwerking met Van der Valk Exclusief, waar Swiss Sense Business hoofdleverancier van is, is een unieke Hotel Collection ontworpen. De hotelboxsprings zijn bij meer dan 250 hotels en andere locaties te vinden, zowel in Nederland als daar buiten. Swiss Sense Business wil voor haar partners meer zijn dan een bedleverancier. Zo wordt er altijd gekeken naar samenwerkingen waarbij merken elkaar versterken. Van gezamenlijke merk-communicatie tot joint-promotions met de winkels, van het inkopen van nachten tot een affiliate programma en wederzijdse medewerkerskortingen. Want samenwerken met Swiss Sense Business, daar slaapt iedereen beter van.

Artikel delen