Veganees: nieuw vegan restaurant in Amsterdam

Veganees: nieuw vegan restaurant in Amsterdam

Half augustus opent restaurant Veganees in Amsterdam-West. Gasten kunnen er vegan Asian streetfood bestellen en kunnen er terecht voor brunch en diner, maar ook voor een drankje. Lennart Zwietering en Jan van ’t Westende zijn eigenaar. Het is hun eerste restaurant samen. Het ontwerp is gedaan door designbureau Horeca Sfeermakers.

Veganees: het menu

veganees

De Veganees is zoals de naam al doet vermoeden volledig gericht op vegan gerechten. Op de kaart vinden gasten Asian streetfood. In deze nog te openen zaak zullen uiteenlopende Aziatische gerechten geserveerd worden. Het menu bestaat uit shared-dining gerechten, zoals bao buns, gyozas en spring rolls waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende verse groenten. Ook kunnen gasten alleen wat komen drinken in Veganees.

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Veganees: vegan dranken

veganees

De drankenkaart is zo veel mogelijk duurzaam. Zo staan er alleen lokaal gebrouwen speciaalbieren uit Amsterdam. Ook kunnen duurzame wijnen en cocktails bestellen. De ‘Sake Sangria’ is een van de signature drinks.

Interieur

Veganees is vanaf half augustus te vinden op de tweede hoek van de Eerste Constantijn Huygensstraat in Oud-West in Amsterdam. Het restaurant heeft een terras. In het interieur worden veel natuurlijke materialen gebruikt en is er veel kleur. Het is volgens de eigenaren een ‘vrolijk geheel’.

Artikel delen