Wijncafé Gastrovino Mijn Hemel geopend in Hilversum

Wijncafé Gastrovino Mijn Hemel in Hilversum

Wijncafé Gastrovino Mijn Hemel geopend in Hilversum

Wijnwinkel Gastrovino Mijn Hemel in Hilversum bestaat al 28 jaar en heeft onlangs een bijbehorend wijncafé geopend.  Eigenaar Gerard Wouterson: “Ik heb al heel lang de wens om iets te openen waar je niet alleen kunt kopen, maar ook kunt proeven. De combinatie van een wijnwinkel én wijncafé is naar mijn idee een uniek concept voor Hilversum.”

Een gastronomische beleving in Hilversum

Wijnwinkel Gastrovino Mijn Hemel bestaat al 28 jaar in Hilversum. Het nieuwe wijncafé hoort bij de winkel.  Wouterson kijkt ernaar uit om met zijn wijncafé Hilversum en omliggende gemeenschappen te verwelkomen in een sfeer vol traditie, kwaliteit en een gedeelde passie voor wijn.

“Mijn motto is: ‘Dit is mijn favoriete wijn en morgen kan het een ander zijn’. Wat ik hiermee wil zeggen, is dat de sfeer in een café, de mensen met wie je drinkt en de gezelligheid van de avond een hoop invloed hebben op je smaak. Bij de opzet van het wijncafé is aan al deze facetten gedacht.”

Gastrovino heeft vestigingen door heel Nederland

“Er is voor ieder wat wils. Het leuke is dat je veel uit glas kan proeven en mocht je dan wat lekkers tegenkomen is het ernaast verkrijgbaar in de winkel.” In het café staat een klassiek interieur met ruime zitplekken te wachten op de komst van alle gasten om gezellig met elkaar te genieten van alle charcuterieplanken, pasta’s, kazen en worsten. En dat onder het genot van een glas wijn uit het ruime assortiment.

*Tekst gaat verder onder de foto

Wijncafe-Gastrovino-Mijn-Hemel-Hilversum
Wijncafé Gastrovino Mijn Hemel in Hilversum

Over Gastrovino

In 1932 legden een groep  winkeliers de basis voor Gastrovino, onder het gezamenlijke motto "samen zijn we sterker dan alleen". Deze  samenwerking begon met het gezamenlijk inkopen van kruidenierswaren en groeide uit tot een nationaal concept. Gastrovino heeft vestigingen door heel Nederland.

Artikel delen