Winnares idee suites Van der Valk Hotel Tiel

Winnares idee suites Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel is gestart met de bouw van 9 indrukwekkende suites. Fans van Van der Valk mochten hierbij meedenken over de thema’s van de suites.

Beste idee thema suites

De actie, waarbij fans thema’s konden insturen voor de nieuwe suites, werd enthousiast ontvangen. Het beste idee wordt ook daadwerkelijk meegenomen in de ontwikkeling van één van de suites. Daarnaast heeft de winnares een overnachting gewonnen in Van der Valk Hotel Tiel.

suites van der valk hotel tielBetuwse Bloesem Suite

Een van de thema’s die is gekozen aan de hand van de inzendingen is ‘Betuwse Bloesem Suite’. De winnares kreeg als eerste een sneak preview te zien van het uiteindelijke design toen zij haar prijs in ontvangst kwam nemen.

Pure luxe

Voor het design van de suites werkt Van der Valk Hotel Tiel samen met ontwerpster Rebecca van Lier. Hierbij staat alles in het teken van pure luxe. Er wordt gebruikgemaakt van behang met unieke printjes en uiteraard mag een groot bubbelbad middenin de kamer niet missen. 

Annabel van der Valk, General Manager van Hotel Tiel: “Bij Van der Valk is innovatie onze drijfveer. De nieuwe suites zijn daar een goed voorbeeld van. Samen met Rebecca van Lier  zijn we tot unieke ontwerpen gekomen om onze gasten mee te verrassen.”

Over Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel is onderdeel van Van der Valk International. Het hotel ligt middenin de Betuwe en beschikt over meer dan 180 kamers. Daarnaast beschikt Hotel Tiel over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, fitness, casino en SIXX Skybar met panoramisch uitzicht.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen