Zoek je een kant-en-klare restaurantruimte in sfeervolle omgeving?

Uitzicht pand Woudrinchem

Zoek je een kant-en-klare restaurantruimte in sfeervolle omgeving?

“Een warme koffie of een smakelijk diner, wat mag het wezen?” Om je heen hoor je gezellig geroezemoes, het geluid van klotsend water, zingende vogels en gitaarspel uit de boxen. Je klanten kijken tevreden uit over de rivier en de schommelende oude boten in de historische jachthaven. In de vesting van Woudrichem is op Molenstraat 10 een uniek restaurant te huur. Indien gewenst zijn er mogelijkheden om de huur uit te breiden met 10 luxe hotelkamers.

Woudrichem (Altena, Noord-Brabant) is één van de mooiste plaatsen in Nederland. Het is een gerestaureerde vestingstad aan de Merwede en Afgedamde Maas. Het restaurant ligt in de oude vesting. Vanaf het terras ben je zo bij de vestingwerken voor een mooie wandeling langs kanonnen, weides met schapen en door de oude gevangenpoort. Andere bezienswaardigheden zijn het stadhuis, het oude raadhuis, het visserijmuseum en de stellingmolen Nooit Gedacht. Als je de auto’s wegdenkt lijkt het net alsof de tijd heeft stil gestaan. Echt een toeristische trekpleister. Zo'n ervaring wil jij je klanten wel bieden.

Pluspunten

  • Het restaurant betreft een schitterend rijksmonument; een voormalig postkantoor uit 1905. In de afgelopen jaren is het hele gebouw volledig gerestaureerd met behoud van de originele details.
  • De begane grond is recent uitgebouwd middels een grote serre met een gehele glazen achterwand voorzien van harmonicadeuren die opengeschoven kunnen worden. Je loopt zo het terras op. Het uitzicht is fenomenaal.
  • Tussen de serre en het bestaande horecagedeelte is een nieuwe toiletgroep gerealiseerd. Ook rondom het gebouw is de buitenruimte recent opnieuw aangelegd met ruime terrassen voor de gasten.
  • De keuken is grotendeels al ingericht met horeca-apparatuur zoals 6 gaspitten, 4-zone bakplaat, dubbele frituurpan, koel/vrieskast, wasstraat met vaatwasser, afzuiging waaronder krachtstroomaansluiting ten behoeve van onder meer de oven.
  • Het is een sfeervol gebouw, in topstaat en klaar om in gebruik te nemen.

*Tekst gaat verder onder foto.

Binnenruimte-bar-Woudrinchem
Binnenruimte pand in Woudrinchem

Indeling van de ruimte

- Restaurant voorzijde 55 m2

- Keuken 22 m2

- Bargedeelte 27 m2

- Hal en toiletgroep 35 m2

- Serre 76 m2

- Kelder 12 m2

Extra optie

Boven het restaurant bevinden zich 10 kamers die als hotelruimte kunnen dienen.
Binnenruimte-leegstand-pand 32-Molenstraat 10 Woudrichem

 

Meer informatie? Bel of app Dé Makelaars van Altena: 0183-307040.
Bekijk de advertentie.

Artikel delen