[Restyling] Restaurant Zuiver in Amersfoort

[Restyling] Restaurant Zuiver in Amersfoort

In de prachtige omgeving van de Amersfoortse bossen, direct gelegen aan de A28 is Restaurant Zuiver, onderdeel van BHG,  gevestigd. Het recentelijk gerenoveerde restaurant is een moderne en stijlvolle locatie voor lunch, diner en borrel. Bekijk onder het bericht de prachtige foto's van het interieur. 

Een interieur passend bij elke gelegenheid. Dat was de opdracht die architekt Hans Kuijten kreeg toen hij tekende voor de restyling van Restaurant Zuiver. Een grondige verbouwing van het restaurant volgde. 

Warm en welkom 

De kleuren bruin, zwart en blauw voeren de bovertoon. Door de donkere tinten komt het geheel warm over en geeft een welkom gevoel. Kuijt gebruikte een mix aan materialen zonder dat het interieur de eenheid verliest. De zalen zijn zowel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als ook prive partijen. Ook op deze locatie (er ook nog een restaurant Zuiver in Utrecht) mag ook de kunst van Guy Olivier niet ontbreken. Kunst is een belangrijk onderdeel van de entourage van het restaurant.  De vrouwelijk chef werkt graag met streekproducten uit het seizoen, die de basis vormen voor verrassende en wisselende internationale gerechten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor de beleving bij Restaurant Zuiver.

Artikel delen