wintertuin bussloo kerstmarkt brainstormen borrelen
Branchenieuws

Pop-up Wintertuin voor events binnen & buiten

Het is deze dagen lekker weer om nog van wat extra zonnestralen te kunnen genieten. Maar de winter is op komst, daarom is alvast wat inspiratie voor de koude maanden een welkom onderwerp. De pop-up Wintertuin van 1,8 hectare in Bussloo maakt bedrijfsevents buiten de deur mogelijk: van kampvuur tot kerstmarkt en van brainstormen tot borrelen. Zo kan het wel met de feestdagen, zelfs in tijden van corona.

wintertuin-bussloo-kerst-decoratieSfeervolle wintertuin voor de feestdagen

Een sfeervolle Wintertuin in het groene Bussloo waar je rond de feestdagen samen met collega’s even bij kunt komen van het thuiswerken, Zoomen en Skypen.  De Wintertuin biedt tijdens de wintermaanden alle mogelijkheden om hier invulling aan te geven: van borrelen bij het kampvuur en een gezellige kerstmarkt tot een compleet feestelijk event met winterse activiteiten.

Initiatief van 'Out of office'

Out of the Office ontwikkelde dit pop-up winterevent letterlijk in haar eigen achtertuin, op het voormalige sportcomplex CUPA in Bussloo. Het bedrijf, dat teammeetings en bedrijfsevents organiseert, wil zo op een veilige manier bijdragen aan een positieve stemming in het bedrijfsleven.  

wintertuin bussloo kampvuur kerstmarkt borrelen

Volgens richtlijnen van RIVM maar toch bij elkaar komen

December en januari zijn de maanden waarin bedrijven samen met medewerkers terugkijken en zich voorbereiden op het nieuwe jaar. Omdat veel organisaties nu niet zelf de ruimte hebben of kunnen creëren om dit op een veilige manier te doen, ontwikkelde Out of the Office dit tijdelijke concept dat aan de richtlijnen van de RIVM voldoet.

Dankzij de grote buiten- en binnenruimte, de flexibele tenten en de uitgebreide keuken kunnen in de Wintertuin groepen van 15 tot 250 personen samenkomen vanaf december 2020 tot en met januari 2021.

Samen positief blijven

Dave Schiphorst, eigenaar van Out of the Office, werd jaren geleden bekend als bedenker en maker van de beste hamburger. Bedrijven begonnen hem destijds te bellen of hij zijn Oerburger niet op hun bedrijfsevent kon komen maken. Vandaag de dag organiseert hij met zijn bedrijf meetings, teamactiviteiten en volwaardige events, waarbij teamversterking, verbinding en eten centraal staan.

‘Met de tijd meegaan, flexibel zijn en je richten op wat wel kan. Met de opzet van de Wintertuin hopen we bij te dragen aan een positieve stemming in het Nederlandse bedrijfsleven.’