Tatsu opent twee locaties in Haarlem
Bedrijven

Restaurant Tatsu opent 2 locaties in Haarlem

De twee locaties van restaurant Sumo in Haarlem hebben plaatsgemaakt voor twee vestigingen van TATSU. Het is een all you can eat-restaurant met ook veel aandacht voor cocktails. Bekijk foto’s van beide locaties onder dit bericht.

Tatsu heeft een all you can eat-kaart

Tatsu betekent draak in het Japans, synoniem voor: sta op en word sterker. Dit was precies wat de eigenaren voor ogen hadden: hetzelfde concept, maar voorzien van een upgrade. Beide restaurants hebben dezelfde all you can eat-menukaart met klassiekers van Sumo én nieuwe gerechten en besteden veel aandacht aan cocktails.

Interieur Tatsu

De interieurs zijn wel verschillend. Zo neemt de TATSU aan de Riviervismarkt gasten mee naar een bruisende Japanse metropool by night met parasols aan het plafond, donkere kleuren en gouden accenten. Er zijn verschillende settings gecreëerd, waaronder een gedeelte met ronde banken en een intiemer afgeschermd plekje.

Levensgrote bamboeplanten

De locatie aan de Oude Groenmarkt heeft een wat traditioneler uiterlijk. Zo is de muur versierd met een levensgrote handgemaakte Japanse muurschildering hangen er her en der levensgrote bamboeplanten met verschillende Aziatische orchideeën en bloesems. De cocktailbar is te vinden in het midden van de ruimte.